reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

infinity dzięki :-) zapachu nie ma, ale pieczenie z lekka jest:( ale może to podrażnienie po tej lutce. Co jak co uspokoiłaś mnie;) Widze że testujemy w ten sam dzień :tak::-D

reklama
enni ja czasami też mam podrażnienie ale bardziej że tak powiem 'na zewnątrz' ;-) przypuszczam że od wpływających i zasychających pozostałości tabletki, szczególnie po nocy ... zazwyczaj występuje to po jakim czasie, tym razem na razie nie mam. Ale tak czy siak zawsze po odstawieniu przechodziło i nie towarzyszyły temu inne objawy więc na pewno nie jest to żadne zapalenie :tak:

Ano testujemy razem - u mnie to trochę będzie test ostatniej szansy :zawstydzona/y: więc oby był pozytywny, choć po 3 nieudanych transferach ciężko zebrać w sobie wiarę :sorry2: ...
A Ty trochę późno testujesz w 14dpt :confused: cierpliwa jesteś :-)

To ja już przygotowana na jutro :-D

Załączniki

• Piżamka.jpg
    Piżamka.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 48
infinity no to trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało :tak:ja niestety nawet nie wiem czy udało się coś zamrozić :-( W mojej klinice nie informują przez tel, trzeba jechać osobiście, a że mam dosyć daleko przełożyłam wyjazd do bety, bo tak czy siak będę musiała jechać, mam nadzieje że mam jakieś maluszki na zimowisku

Kotuska Piekna;)))) oby przyniosła szczęście;)

enni widzę że miałaś 10 komórek, ja miałam 9, w programie rządowym zapładniają co prawda tylko 6 ale u mnie z tego były aż 4 blastusie więc głowa do góry - na pewno będą jakieś mrozaczki :tak:

Za kciuki nie dziękuję żeby nie zapeszyć, za Ciebie również będę trzymać - swoją drogą 4.4.2014 to fajna data - oby dla nas obu była szczęśliwa :-)

infinity dzięki;) No miałam 10 a że mam 35 lat zapładniano wszystkie. Cztery się zapłodniły w drugiej dobie podali mi 1 zarodek a czy te 3 dotrwały do 5 doby nie mam pojęcia;(
Trzymam kciuki za te czwóreczki żeby były dla nas szczęśliwe;):tak::-D

enni a faktycznie - to taki bonus za wiek ;-) zapomniałam o tym ... no to pozostało nam odliczanie do - oby do szczęśliwej dla nas - daty :tak:...

Kotuska83 kciuki za jutro :tak:

reklama
Anulla
No właśnie widzisz tak dr zdecydowała że od razu w pierwszym cyklu crio.
Myślicie że to źle? Któraś z was tak miała może?

Do góry