reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ale sie dzisiaj dzieje

Mam niezły za..... W pracy wiec nie mogę nawet się włączyć w konwersacje, ale pracuje z zaciśniętymi kciukami :-D
Wszystkim dzisiejszym dziewczynkom życzę powodzenia.

Basia dawaj szybko znać jak beta, liczymy na Ciebie ze wniesiesz trochę słońca na forum :tak:

Przepraszam Basiu, pisałyśmy w tym samym czasie.
Strasznie mi przykro :-( Co sie tutaj dzieje, gdzie chociaż te 30%
Smutno mi bardzo, tracę już nadzieje.

Źle się dzieje... Ale dziewczynki, proszę nie dołujcie się i nie zastanawiajcie nad tym, że może to zrobiłam nie tak, albo ktoś inny zrobił coś nie tak. Szkoda na to czasu i łez. Proszę Was, głowa do góry :-) Ja dziś idę na wizytę i mam nadzieję, że lekarz powie, że wszystko samo ładnie się oczyści, bo na ciążę się nie czuję :)) A od poniedziałku moje ulubione i zaniedbane od miesiąca hobby SIŁOWNIA !!! Będę przerzucać ciężary i zalewać się potem !!! No i po odpoczynku hormonalnym znów do boju, bo łatwo nie poddam się !!!

Hania pozwolisz, że ja jednak potrzymam za Ciebie kciuki do wizyty i czekam na info :tak:

Jasne, że pozwalam :-) Idę na godz.20.20 i jak będzie opóźnienie to wrócę ok. 23. Jeszcze jedno spostrzeżenie nasunęło mi się - do wtorku czułam się na ciążę, od wtorku nie - oprócz bolących piersi, ale to składam na luteinę. Dziewczyny siła naszego umysłu i wmawianie sobie objawów, to jest to co umiemy najlepiej :-) (chyba nikogo nie urażę:-), ale same wiecie jak to jest jak czeka się na wynik testu czy betę)

reklama
Basiu
Tak mi przykro, wiesz że wiem co czujesz prawda . . . 3maj się kochana
Dla wszystkich dzisiejszych wizyt moc &&&

Wanesska
Ciekawe jak u ciebie? Może chociaż tobie się teraz udało :-*

Dziewczynki
Spytam jeszcze raz:
Czy któras z was może mi napisać coś więcej o crio na bezowulacyjnym?

Do góry