reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta wszystko zależy jakie dostaniesz znieczulenie od tego głównie zależy ile zostaniesz w szpitalu w pozycji ginekologicznej pobierają np. wycinek tak jak w Twoim przypadku a wszystko widać na monitorze robią to przy pomocy kamery , nie masz się czego bać to bezpieczny i krótki
zabieg :tak: . Mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam .

Ostatnia edycja:
Smerfeta ja miałam histeroskopie ale okazało się że nie brak pobierać wycinka przed czułam wielką niewiadomą i strasznie się bałam że będzie bolało ale okazało się całkiem dobrze i bez większych buli ,uśpią Ciebie na krótko.ja martwiłam się że wyjdzie coś nie tak co nie pozwoli mi podejść do programu.
hania przykro mi:-(

Hania... strasznie mi przykro :-(
KasiaMakaronik, Heiza dzięki za info.
Heiza gdzie robiłaś histeroskopie? Ja mam robić w szpitalu miejskim w Gdyni (takie preferencje mojego dr).
Boje się, że wyjdzie coś nie tak i diagnoza będzie najgorsza z możliwych

Hania przykro mi :-(

Heiza, zazdroszczę, zawsze pociągała mnie medycyna.

Smerfeta a wiesz jakie są wskazania do histero? Nigdy nie miałam problemów z endo dlatego tez moze to zlekcewazylam.

reklama
Heiza, niestety? ;-) miałam nadzieję, że tak... może by się okazało, że znasz moją siostrę, która jest pielęgniarką, bo wiadomo, świat jest mały :happy2:
Dani problemy z endo miałam tylko po clostilbergu... no i raz zamiast prostego endo miałam falę.. ale nie to niepokoi mojego dr. Tak jak pisałam chodzi mu o nieudany transfer i problem przy transferze + ciąża pozamaciczna. Czasem jest tak, że zarodek nie może zagnieździć się w endometrium i wraca do jajowodu i być może u mnie tak było

Do góry