reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda_7891 dopisuje sie do listy

MARZEC:

25.03.2014 _Infinity_ crio :)
25.03.2014 Genna wizyta
26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
28.03.2014 Kotuska83 8.20 punkcja
28.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
28.03.2014 ema51 wizyta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta
po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

KWIECIEŃ:

07.04.2014 AniaM wizyta zapoznawcza z nowym dr
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Haniu, gratuluję wzrostu bety i trzymam kciuki żeby rosła jeszcze bardziej. Ja też chyba przed wizytą zrobiłabym bete:) Tak jak piszą dziewczyny - miałam 2 dniowego kropka, to beta jest inna niż w przypadku blastusia a poza tym najważniejszy jest przyrost, także nie martw się, będzie dobrze:))

Kasik ja mam komórek NK % 25,7 w takim razie zbyt dużo, a limfocytów B % 1,4 czyli za mało :baffled: kurcze nie wiem czy mam czekać dalej na resztę badań czy już jechać :sorry:

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki,
Dawno się nie odzywałam, ale codziennie do was zaglądam, więc jestem na bieżąco i widzę, że bardzo dużo się tutaj dzieje.
Jak przeczytałam listę badań od Kasik to się przeraziłam, czy ja na pewno robie wszystko by się udało ?:baffled: Kasik dziękuję Ci za to, że zawsze nas tu wspierasz i doradzasz i zdobywasz dla nas informacje.

Ja jedną burzę mam nadzieję, że mam z głowy, bo powiem wam szczerze, że moje kolejne podejście było pod dużym znakiem zapytania.
Jak czytam czasami jak wasi M was w tym wszystkim wspierają to wam zazdroszczę, Mój ma już córkę, więc mu za bardzo nie zależy i generalnie, jestem z tym sama, więc tym bardziej dziękuję wam, że jesteście.

Ema, Hania gratuluję wam wysokich betek, oby rosły rosły i rosły :tak:

Genna, zaczynasz w moje urodziny, więc zapewne będę o Tobie intensywnie myśleć.

KasiaMakaronik, &&&&&&&& za jutrezjszą wizytę, dziwna ta sprawa u Ciebie, tym bardziej, że jednak ta beta rośnie.

Anulla, trzymam kciuki z jutrzejszą wizytkę i za Twoją histeroskopię Tajger, oby wszystko było ok.

Genna cieszę się, że zaczynasz :tak: Mam nadzieję, że się spotkamy w maju w klinice. Może umówmy się na wspólny transfer co? ;-) Dziś odebrałam paczuszkę. MEGA DZIĘKI!!!!!
a085.gif

Kasik cholerne komórki NK :wściekła/y: ale kurna może o to chodzi? może właśnie ten lek pomoże? mam wielką nadzieję, że tak będzie. Wiesz coś więcej o tym leku? Jak napisałaś wyniki i jaki jest preferowany do ivf to aż pobiegłam sprawdzić jak ja mam i wyszło że mam 14%
Infinity za Twój transfer mocno kciukam!!!!!!!! niech to będzie TA kruszynka :tak:
KasiaMakaronik i za Twoją wizytę trzymam mocno kciuki&&&&&&
Dani trzymaj się.. mam nadzieję, że Twój M jeszcze zmieni zdanie

Dani
Nie martw się faceci są z innej planety. Mój czasem jest do rany przyłoż i traktuje mnie cudownie,bardzo dużo mi pomaga, a czasami zachowuje się tak jakby wcale mu nie zależało i że to moja sprawa i decyzja. A mówią że baby zmienne są

No właśnie, z innej planety to dobrze powiedziane :-)
Najważniejsze, że stanęło na moim i w maju myśle, ruszamy do boju.

reklama
Smerfeta mam tylko info od bratowej dermatologa, że to steryd, ma dużo skutków ubocznych i ona już dawno go nie przepisuje. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale daje zamiast niego encorton czy coś podobnie brzmiącego (rozmowa była przez telefon). Mówi, że mam bardzo małą dawkę więc w ogóle nie kuma po co mi to. Myślę, że lekarz chce zbić ten procent ale nie dużo skoro mam 21 a ma być poniżej 15. Jutro może jeszcze coś mi stacjonarny gin powie, jeżeli w ogóle będzie chciał ze mną gadać ;-)

Danii nie jesteś sama, mi też ciężko czyta się jak dziewczyny piszą o swoich M, że tak ich wspierają. Mój nie bardzo pokazuje, że mu zależy, czasami mam wrażenie, że na tej wojnie jestem sama. No ale to facet, ma inną wrażliwość więc próbuję zrozumieć, z różnym skutkiem niestety :zawstydzona/y:

Heiza a Ty kiedy idziesz na wizytę?

Do góry