reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna super, że ruszasz z kopyta :-)

KasiaMakaronik już jutro wszystko się wyjaśni. Dobrze, że macie mrozaczki a pracą sie nie martw. Zanim dostaniesz wypowiedzenie zdążysz zajść w ciążę :tak::tak::tak: Jeżeli masz umowę na czas nieokreślony wbrew pozorom wcale nie jest łatwo zwolnić pracownika.

Niestety muszę Was dziewczynki rozczarować hotel, w którym pracuję jest bardzo malutki i klasy turystycznej. Nie ma żadnych atrakcji typu spa itp. Ot taki tam obiekt noclegowy w małej, turytycznej miejscowości. Dla chętnych mogę napisać nazwę i miejscowość na priv :-)

Genna super, że zaczynacie:)

mówicie, że śnieg w trójmieście:wściekła/y: oby jutro nie padało:( muszę jutro rano wyjeżdżać, żeby zrobić estradiol i PRG przed wizytą. Mam przeczucie że te wyniki będą jednak za niskie na transfer. No nic jutro się okaże.

Dziewczyny mam już wyniki subpopulacji limfocytów. Na moje oko są ok ale sugerują się tylko normami obok. Może Wy coś wiecie na ten temat. Doktorek mówił, że najważniejsze są % CD3-CD16+/CD56+ więc te są ok. Obniżony jest tylko poziom CD19+ ale nie wiem co to. Wysłałam mu mms'em wyniki.

subpopulacje limfocytów 001.jpg

Załączniki

• subpopulacje limfocytów 001.jpg
    subpopulacje limfocytów 001.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry