reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity, kciuki żeby maluszek się mocno czepił mamusi :)

Genna, kciuki za udaną wizytę ;)

MARZEC:

25.03.2014 _Infinity_ crio :)
25.03.2014 Genna wizyta

26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
28.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
28.03.2014 ema51 wizyta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta
po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

KWIECIEŃ:

07.04.2014 AniaM wizyta zapoznawcza z nowym dr
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
reklama
Infinity
Za transferek, żeby poszło płynnie i zakończyło się szczęśliwie za nie mniej niż przynajmniej 38 tygodni :-D

Genna
za wizytę!
Mówisz że śnieg? Masakra!

Potwierdzam że w 3mieście śnieg :eek: jakby zaraz miały być Święta Bożego Narodzenia a nie Wielkanoc :-p

Dziewczyny, za kciuki nie dziękuję żeby nie zapeszyć :tak:

Rozpiska z badaniami bardzo fajna, wg. niej w moim przypadku na przykład nie ma sensu robić na tą chwilę wszystkich badań jeżeli beta nigdy nie ruszyła >0 - na pewno z niej skorzystam :tak: choć nabrałam wielkiej nadziei że nie będę musiała :-)

cześć dziewczyny pokusiło mnie w piątek do zrobienia b hcg no i 3347 także ta moja beta to jakaś pokręcona .Tak ogólnie to nie czuję się jak bym była w ciąży i to wszystko utwierdza mnie w tym że to już nic z tego:-(,powiększył mi się też węzeł pod pachą .
Rozmawialiśmy z M że wrócimy w maju lub czerwcu po mrożaczki ,ale szef pewnie nie będzie szczęśliwy z tego powodu ,nasza firma nie jest za duża ogólnie ,ale każdy ma swoje stanowisko za które jest odpowiedzialny :tak:może mieć coś przeciwko że ciągle na zwolnieniu ale już co będzie to czas pokaże.Nie zamierzam zrezygnować z dziecka :no:
Infinity powodzenia z całego serca życzę żeby Tobie się powiodło:tak::happy:

reklama
Do góry