reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję i wzajemnie, oby było dobrze :) Ja miałam transfer dwóch dwudniowych zarodeczków, jeden był dobry, drugi troszkę mniej :) niestety nie mam mrozaczków i jak pomyślę, że miałabym przechodzić drugi raz te dojazdy (250 km w obydwie strony), tyle czasu (dojazd+2 godz. wcześniej lab+wizyta+powrót), takie dawki leków (menopur 450 j) i te nadzieje zmieszane z załamaniem (estradiol słabo przyrastał), to musiałabym długo odpocząć :) boję się uwierzyć w szczęście ...

reklama
no wierzę że twoje maleństwa z tobą zostały:) beta w 11 dpt wydaje mi się w porządku. koleżanka jakiś czas temu, co prawda po iui betę pierwszą miała na poziomie 17 i teraz już 4 miesiąc ciąży jej leci... więc kciuki żeby dzisiaj była beta dużo wyższa:)

Wzajemnie, niech ten dzień będzie szczęśliwy ;) jeszcze przyplątało mi się zapalenie :( dla informacji po konsultacji z zaprzyjaźnioną położną może komuś się przyda : bez recepty kupić Trivagin 1 tabl x1, Lactovaginal 1 glob. na noc dopochwowo. Jeżeli nie będzie lepiej przez dwie doby lek na receptę Nystatyna-ale to w ostateczności

Tak mało od nas zależy ... jak czytam niektóre historie młodych dziewczyn ( podziwiam je za tyle lat walki ) to boję się uwierzyć, że może udać mi się za pierwszym razem. Ja już mam w domu fajną córę, ma 17 lat jest już super kobietką. Miałabym pomoc :)

W ten piękny słoneczny dzień życzę Wam dziewczynki pięknych wyników beta HCG :-). KasiaMakaronik na ból gardła dobre są płukanki woda z solą bleeee ja tego nie cierpię ale wiem że pomaga :tak:. Pozdrawiam

Hania nie jesteś najstarsza, jest jeszcze Danii i w sumie ja blisko bo za 3 miesiące skończę 38 lat. Miałaś dawkę Menopuru 450 j? :szok: Ja miałam 300 i lekarz mówił, że to już największa dawka. A jakie masz AMH? Trzymam kciuki za śliczny przyrost betki :tak:

Ema za Twoją betkę też kciukasy :-)

Zzoska koniecznie daj znać bo my tu wszystkie za Twoją betkę kciuki trzymamy od rana :tak::tak::tak:

Wanesska super wakacje się szykują :-) My chyba wyjedziemy 15-tego kwietnia do Egiptu, akurat na święta i bardzo mi to jest na rękę bo sytuacja rodzinna nie sprzyja takim okazjom :zawstydzona/y:

reklama
Moje AMH jest niskie 0,8 ale lekarz powiedział, że jak na 10 pęcherzyków antralnych to wynik powinien być wyższy. Ale nie był. Ogólnie nie czuję się na swoje prawie 40 lat :)

Do góry