reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
A bierzesz może sterydy? Bo tak się zastanawiam czemu Ci się nie udaje skoro blastki takie super ? Może to nie wina zarodków ale np. Twojego organizmu ? Ja teraz biore 3x1 metypred bo mam endometrioze i profesorek z invikty stwierdził że dzięki sterydom zwiększam sobie szanse.
Nie, nie biorę , mój dr. jest temu przeciwny ... ustaliliśmy że do tematu leków i dalszych badań wrócimy jak teraz się nie uda ... a z klasa zarodków to niestety jest tak że nie przekłada się ona bezpośrednio na szansę powodzenia bo nigdy nie wiemy co siedzi w środku ...

czarna - zdrówka życzę Tobie i synkowi!!! Jeszcze trochę i będziesz trzymała go w ramionach :)

Kasik36- dziękuję za info o Tlc część dalszą. Uwielbiałam ten krótki serial. To dzięki niemu zorientowałam się mniej więcej jak in vitro wygląda:) No i przekonał mnie! Już się nie mogę doczekać

ema51 - będzie dobrze! A kciuki - oczywiście- trzymamy dalej:)

Dziewczyny lecimy na Kanary, konkretnie na Gran Canarię. Normalnie bym się cieszyła, ale teraz? Mógł zabukować na nast tydzień lub chociaż 2 dni później gdy wszystko by się wyjaśniło. Ale już przemyślałam sprawę - alkoholu nie będę piła i zrobię betę po powrocie. Chyba, że by przyszła @. Właśnie, po iui zawsze miałam @ po 14 dniach, czy przy in vitro cykl się wydłuża? Jak to u Was było?

Nie wiem czy Wam wspominałam - gdy leżałam na fotelu podczas transferu, wpadła do pokoju pielęgniarka z nowiną. Otóż jakaś ich invitrowa pacjentka urodziła. Donosiła chłopczyka do 36 tygodnia. Zaszła w ciązę po 5 stymulacji!!! Cierpliwość się opłaciła :)

Magdo - niestety musisz wykreślić mnie z tabelki z 27.03 :(

Witam Was serdecznie. Podczytuję Was i chyba jestem najstarsza :) Dziś 13 dpt i będę odbierać wyniki bety po południu. w 11 dpt miałam betę 65 i martwię się co będzie dziś.

MARZEC:

21.03.2014 ZZOSKA wysoka beta
21.03.2014 ema wysoka beta
21.03.2014 hania wysoka beta

24.03.2014 Kotuska wizyt, podglądanko
25.03.2014 _Infinity_ crio :)
26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
26.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
28.03.2014 ema51 wizyta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta
po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta :-)

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
reklama
witam
haniu - miałaś transfer 3 dniowych zarodków czy 5?
ja też czekam na wynik przyrostu bety dzisiaj i też będę czekać do 15:)więc wiem co przechodzisz...
no i też Gameta tyle że Gdynia i pierwsze podejście:)
więc trzymam kciuki za dzisiejsze bety:)

Do góry