reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki, jesteście wspaniałe. Zgodnie z podpowiedziami zadzwoniłam jeszcze raz i rzeczywiście Pani wcześniej umówiła mnie błędnie między 19-21 dc. Okazuje się, że jak podchodzę do crio w ministerialnym to wizyta jest między 1-3dc i w tym cyklu już crio. Cieszę się jak nie wiem, bo przełożyłam wizytę już na 26 marca :)

Gratulację ema51 :)

reklama
MARZEC:

18.03.2014 godz. 11:00 Agaawa wizyta kwalifikacyjna Opole
18.03.2014 kasik36 wizyty kontrolne i ustalenie dalszego planu działania (genetyk i gin)
18.03.2014 ema51 wysoka beta
18.03.2014 ilka_a wizyta przed crio
18.03.2014 basia-krk transfer...

19.03.2014 godz. 14:00 _Infinity_wizyta kontrolna - przygotowanie do crio
21.03.2014 ZZOSKA wysoka beta
24.03.2014 Kotuska wizyt, podglądanko
26.03.2014 Tajger histeroskopia
26.03.2014 KasiaMakaronik wizyta
26.03.2014 Anulla wizyta przed crio
26.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
27.03.2014 anuszka wysoka beta
27.03.2014 Wanesska wysoka beta
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

KWIECIEŃ:

14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wróciłam z długiego weekendu. Mąż mnie zabrał na takie "zadupie" bez internetu. Już nie mogłam wytrzymać, szczególnie bywam ciekawa co u KasiMakaronik? Ciesze się ogromnie Kasiu, że to nie pozamaciczna :)

Dziewczyny, tylu z Was miałam coś napisać, ale wiadomość emy51 zelektryzowała wszystko :) Gratuluję serdecznie, piekna beta! Będziesz miała na święta BN małego krzykacza :)

Basia - gratuluje transferu:)

Anuszka - ja również źle się czułam w weekend. Nawet bardzo źle, dlatego mąż mnie zabrał na krótki urlop. Już myślałam, że ponownie odzywają się moje schorowane jelita. Nigdy nie biorę tablet przeciwbólowych, a teraz bez nospy nie dało rady. Anuszko, testujemy razem:)

Magda 7981 - poproszę o wpisanie mnie do tabelki

Smutne jest to, że odeszła Kasiulka moderatorka. Była moją rówieśnicą, całe życie przed nią. Najbardziej szkoda mi jej córeczek półsierotek

Agaawa widzę że jesteś z wrocka ja pochodzę z okolic :-D
ema super wynik oby tak dalej:tak:
Zośka a ty to się nie łam na razie widzisz jak wygląda moja historia a mimo to po cichutku jeszcze robię sobie nadzieję:tak:
Iza jak Tobie miną dzień w pracy plecki nie bolą ;-)

ema51 bardzo Ci gratuluję :tak: jestem u tego samego dr. mam nadzieję że mi również tym razem się uda :sorry:
Anulla każdy blastuś to dobry zarodek jeżeli dotrwał do 5 doby :tak: i nie można ich porównywać z klasyfikacją zarodków w 2-3 dobie. Bądź dobrej myśli :happy:

ema cudownie :*
a u mnie dwa dzieciaczku w brzuszku - lekarz tak zadecydowal...
widzialam na usg taki pecherzyk cudowny! moje dziecinki... ohhh oby beta potwierdzila ze zostaly :marzyciel:

reklama
DW u dr. Cz:)
tylko mam tsh 2,78 - trochę wysokie - doktorek już dzwonił i mówił że najlepiej z endokrynologiem omówić - już się na jutro umówiłam...
doktorek mówił też że jak na mrożaczka to wysoka betka:) i mam wizytę umówić sobie na końcówkę przyszłego tygodnia - powinien już być pęcherzyk:)
teraz się tylko martwię moją historią wcześniejszą z pustym pęcherzykiem...ale pozostaje tylko czekać i dbać o siebie i wierzyć:)
pozdrawiam:-D

Ema, gratuluję mamusiu:)) Życzę spokojnej ciąży:)

Dziewczynki, jesteście wspaniałe. Zgodnie z podpowiedziami zadzwoniłam jeszcze raz i rzeczywiście Pani wcześniej umówiła mnie błędnie między 19-21 dc. Okazuje się, że jak podchodzę do crio w ministerialnym to wizyta jest między 1-3dc i w tym cyklu już crio. Cieszę się jak nie wiem, bo przełożyłam wizytę już na 26 marca :)

Gratulację ema51 :)

Dobrze, że zadzwoniłaś:) Może się spotkamy w invikcie 26.03:) ja będę od ok. 12.00, a na 16.00 mam wizytę u lekarza.

Do góry