reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Basiu mi na infoloini invicty tak pani powiedziala ze mam sie umowic miedzy 19a21dc i ze to jest bezplatna wizyta.myslicie ze mnie w blad wprowadzaja? A Anulla ja tez wracam po blastka 1ab a drugi 1bb...ale moze sa tylko takimi leniuszkami;)

reklama
Cześć Dziewczny!

trzymam kciuki za wszystkie wizyty, transfer i wyyyysoka bete! &&&&&

ja juz w domu po wizycie. Jestem bardzo zadowolona. Praktycznie jestesmy zakwalifikowani. Powód - niepłodność idiopatyczna. Badania USG super, dr powiedział "piekna macica" hehe.... Mamy jednak zrobić świeże badania - ja AMH i FSH w 2 dc, a mąż nasionka. Potem juz na wizyte, gdzie wpiszą nas do programu oficjalnie, potem dr zleci dwa badania cytomegalie i chlamydie. Ale na tej następnej wizycie juz dostaniemy rozpiskę z lekami. I start! Przewidywana punkcja i transfer ok. 10 maja!!! Huraaaa!

Czekam na równie dobre wieści u WAS!

Basiu mi na infoloini invicty tak pani powiedziala ze mam sie umowic miedzy 19a21dc i ze to jest bezplatna wizyta.myslicie ze mnie w blad wprowadzaja? A Anulla ja tez wracam po blastka 1ab a drugi 1bb...ale moze sa tylko takimi leniuszkami;)

ja bym zadzwoniła jeszcze raz na infolinię i jeszcze raz się dopytała. Tak dla Twojej pewności. Byćmoże nie wprowadzili Cię w błąd, ale dla świętego spokoju zapytaj się jeszcze raz. Bo ja jak dzwoniłam to kazali mi się zgłosić do 5 dc i tak miałam zapisane w zaleceniach. No i wczoraj chcieli mnie naciągnąć na płatną wizytę, ale udało się wyjaśnić, że jestem z rządowego programu. Skoro powiedzieli Ci, że wizyta bezpłatna, to pewnie tak jest, ale zapytaj czy nie musisz być we wcześniejszym dniu cyklu.

Basia
Fajnie ci że masz dwa maleństwa :-D
Teraz &&& za piękne zakończenie za około 38 tygodni :-D

Agaawa
Wspaniałe wiadomości
tak więc za 10maja!

reklama
Anulla nie moq zle o swoich zarodkach. Sa dobrej klasy tylko poczatkowe stadium blastocysty. Basia ma 3 dniowe. Moje w 3 dobie oba byly 8 A ale w 4 jeden zwolnil a drugi sie ksiazkowo rozwijal i staly sie w 5 dobie blastkami 1AA i 1BB. Dzisiaj rozmawialam z doktorkiem i tlumaczyl mi, ze byly ladne. Eiekszy problem widzi w braku implantacji z mojej strony niz klasy zarodkow. Dostalam skierowanie na subpopulacji limfocytow ale musze byc na czczo wiec zrobie w poniedzialek razem z mutacjami.

Do góry