reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas w sumie to nie planowałam badać progesteronu.. raczej skłaniam się ku temu by nie badać bo wiem, że może być różnie, to w sumie taka loteria :sorry:

AniaM ja czuje się normalnie i przed transferem specjalnie zwracałam uwagę na to, że to tu mnie ukuje, to tam aby potem nie wmawiać sobie, że to fasoleczka działa ;-) taka wiesz siła sugestii by nic nie czuć ;-):-D A tak w ogóle, Twój maluch jest starszy od mojego, więc Twój ma prawo już poważnie rozrabiać ;-)

Genna a moje ręce będą dobre dla tego salfazinu? ;-) chętnie pomogłabym przyjaciółce bo ona biedna już tyle przeszła :-(

reklama
@ jeszcze się nie rozkręciła, zobaczymy co będzie podczas nocnej aplikacji lutki.

Gizas to Ty wspominałaś, że do bety nie możesz dotrwać bo @ zawsze przychodzi wcześniej?

Smerfeta jasne ze bedą , lepiej niech pomagają niż miałyby sie zmarnować, wyślij adres na priva to jak wrócę to wyśle :)
Z raportu narciarskiego; zaliczylam dzisiaj pływanie :) wpadłem w meeeega sniego kałuże, spodnie i kurtka caaale mokre wrrr a przed chwila zauważyłam zarąbistego siniaki na boczku :/ jutro mam zamiar nauczyć sie jazdy na snowboardzie, trzeba sprobowac wszystkiego bo z dzieckiem to przez pierwsze lata nie pojeżdze na nartach :-D:happy::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Genna uważaj na siebie kobieto bo o nieszczęście nie trudno. Korzystaj póki możesz ale z umiarem. Zazdroszczę wyjazdu, chociaż ja nie lubię zimowych sportów ale wyjazd to zawsze oderwanie się chociaż trochę od kłopotów dnia codziennego :-)

hej dziewczyny , śledze wasze wpisy i czasami włos mi sie jeży jakie sytuacje mogą sie przydażyc ;( jutro mam transfer i z jednej strony już nie mogę sie doczekac a z drugiej strach . Mam nadzieje ze sie uda . chcialabym zeby Dr transferował dwójke , ale mam 28 lat i chyba na Fundusz to nie można .:confused:

Ewelina kciukasy za jutrzejszy transfer. Co do ilości podanych zarodków w rządówce oprócz wieku są jeszcze inne przesłanki ku temu. Ale jakie dokładnie to nie jest to określone. Wówczas to lekarz decyduje. Podpytaj lekarza przed transferem, może się kwalifikujesz do dwójeczki :tak:

Dw... Straszne... Też się boję takiej sytuacji... W 2011 byłam w naturalnej ciąży... Do 6 tyg, kiedy to okazało się ze to puste jajo płodowe... Zdążyłam się wiadomością o ciąży przez 4 dni pocieszyć, potem wylądowałam w szpitalu na patologii ciąży z tytułu plamienia... Mam tylko nadzieję że to nie jest problem genetyczny, że nie przytrafi się ponownie...
Co tam... Czekam na wizytę w poniedziałek i w końcu jakoś niedługo moj przekładany crio;)

Ewelina.br przypomnij w jakiej klinice jesteś? Jezeli zgodnie z regulaminem
programu rządowego nie możesz, to decyduje lekarz, a jak wyglada twoja ilośc zarodkow ,przyszłych sniezynek na ten moment?
3mam kciuki za transfer :)

niestety puste jajo plodowe czy pusty pęcherzyk ciążowy zdarzają się. sama tego doswiadczylam . oczywiście żadnej tego nie życzę. zaczelam plamic a po niecalej godzinie lecialo ze mnie jak z kranu i okazalo się ze to wlasnie puste jajo plodowe . trzech lekarzy poiedzialo ze to się zdarza i żeby nie traktować tego jako poronienie i utratę ciąży bo tam nigdy zarodka nie bylo i po tych slowach lepiej byli mi się pogodzić z sytuacja.

pozdrawiam i trzymam za Was kciuki

reklama
Do góry