reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ania, świetny wynik, nic się nie martw, będziesz miała niebawem maluszki u siebie

Kasik,
to teraz czekamy wszystkie na wysokie betki, strasznie się cieszę :D jakiej klasy były maluszki?

Ania jest dobrze Ejjj, kolejna co nie wierzy w swoje malenstwa?!?!
A kto zadecydował ze podadzą ci maluchy w 5tej dobie? Bo właśnie sie zastanawiałam czy gameta ma jakąś regułę kiedy podaje zarodki?

Kasik teraz dbaj o siebie i maluszki, widzisz niedowiarków oba czekały na ciebie, i co tWoj M był z tobą podczas transferu? I jak po igielkach?

AniaM na pewno maluchy dotrwaja ;)

Kasik 36 teraz tylko czekać na pozytywny wynik :) super ze masz dwojeczke,ja pytałam ostatnio jakie trzeba spełniać warunki zeby dostac dwa i pierwszy to wiek a drugi to po trzech nieudanych próbach ..

Smerfeta zbieraj siły na przyjęcie maleństwa :)

Jutro dzien punkcji 8.30 ,mam stresa i czasami wrażenie ze wszystko mi popekalo ,bo brzuszek czasami to wogóle nie boli, a przed zastrzykiem pobolewalo dosyć mocno :/

Dziewczyny obiecałam relację więc proszę bardzo. Transfer wykonywał sam profesor, taki mnie zaszczyt kopnął ;-) Spóźnił się 50 minut, dobrze, że miałam akupunkturę to poleżałam dłużej na łóżeczku a nie musiałam czekać na korytarzu. Profesor powiedział, że może mnie stawiać za wzór jak ładnie można pęcherz wypełnić a co on się dziwi jak było takie opóźnienie, że litr wody, który wypiłam musiałam trzymać ponad 2 godziny ;-) Transfer trwał całe 3 minuty, zero szans na leżenie po. Akupunktura całkiem fajna sprawa bo po transferze przeszłam z powrotem do pokoiku, siusiu i relaksik :) Zarodki klasy 1AA i 1BB cokolwiek to znaczy. Pani embriolog mówiła, że ładne więc nie pozostaje mi nic innego jak jej wierzyć. M był ze mną, widział wszystko na monitorze.
Weryfikacja w poniedziałek (5dpt), później w czwartek (8 dpt) i kolejny poniedziałek (12 dpt) więc chyba jakoś inaczej niż wszyscy, nie wiem dlaczego.
Na relanium dobrze zareagowałam, czuję się normalnie, no może jakaś bardziej uśmiechnięta jestem i dziwnie spokojna.
A oto pierwsze zdjęcie moich dzieci:
Zobacz załącznik 611224
prawda, że jeden podobny do mnie a drugi do M? ;-):-D Nie dziwcie mi się, relanium jednak działa :-D;-):-D

reklama
Do góry