reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

AniaM81 no jasne, że takie fotki dają w gamecie :-) ja za każdym razem takie dostawałam ;-)

reklama
Kasik, fajnie że masz juz blastki w brzuszku Teraz odpoczywaj i się nie stresuj. Podobno profesorek ma dobrą rękę do transferów więc masz juz pewnie jakieś dodatkowe 20 % więcej szans. ;-) A jak się ogólnie czujesz po akupunkturze? Dziwnie masz tą weryfikacje.Dostałas na kartce co masz zrobić na ta weryfikacje czy tylko słownie ?

Kasik, no to gratuluję, że sam profesor się pokusił o transfer:) Oby miał rękę szczęśliwą:) Rzeczywiście tyle czasu czekać na transfer, to dziwię się, że wytrzymałaś bez łazienki:-) Najważniejsze teraz, żeby maleństwa się zagnieździły. Co do weryfikacji, to rzeczywiście masz trochę inaczej:) Ale to dobrze, bo później robisz niż ja. Twoja 1 weryfikacja, to prawie tak jak moja 2:)

AniaM super wynik :)
Jeszcze troszkę i będzie kolejną mamusią :)
Kasik to parka będzie jak nic ;)
Dziewczynka i chłopczyk :)
ilka_a życzę bezstresowej punkcji - będzie dobrze nie martw się :)

Dziewczyny, a w Gamecie też jest akupunktura?

Kasik do domu marsz i odpoczywaj :-) choć o tej porze to wierzę że już cieszysz się lenistwem :-)

AniaM piękne masz zarodeczki! Kciuki za nie, niech rosną w siłę!

Ilka mocne kciuki za jutrzejszy transfer!!! Takie strachliwe jesteśmy o te nasze pęchole, o to czy nie pękły a w sumie nigdy nie czytałam na tym czy innym forum o takim przypadku, więc głowa do góry, wyjątkiem nie będziesz :-)

Magda w Gamecie nie ma akuku :-) może w nowym miejscu nad tym pomyślą, bo teraz to nie mają na to miejsca

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam zapytać lekarza czy mam brać bromergon, wiecie może?

W Invikcie akupunkturę robią w tych samych pomieszczeniach, w których dochodzi się do siebie po punkcji więc specjalne pomieszczenia nie są potrzebne. A wykonuje ją pani anestezjolog, ta sama która jest przy punkcji. Tak więc do południa punkcje a po południu transfery i cały czas pokoiki zajęte. I tak się rodzą fortuny ;-):-D

Ostatnia edycja:
Kasik do kiedyaszbrac relanium? Bo ja jestem trochę zakręcona. Po punkcji miałam rozpisane do 20 a po transferze do 19 i bądź tu mądry. Nie wiem czy brać jutro czy nie?

reklama
Danni ja też mam dwie różne informacje, po punkcji dostałam rozpiskę na 4 dni relanium a dzisiaj dostałam na 3 dni. A Ty jakie masz terminy weryfikacji? Bo ja się obawiam, że u mnie jest pomyłka i powinnam w 3, 7 i 10 skoro mam 5-dniowe zarodki a ja mam na rozpisce 5, 8 i 12 :confused:

Do góry