Ja jestem umówiona na poniedziałek na 11;20 na monitoring, już sie nie chce wkurzać, ale jak powiedziałam czy godzina jest uwzględniona z badaniem krwi, to się pytają czy lekarz tak zalecił to ja mowie że chodzi o podstawę czyli estradiol i progesteron i że jestem w programie rządowym. A ona na to że wyniki będą po 15 a dr pracuje do 13, no to oświadczyłam że wynik będę musiała otrzymac telefoniecznie. Nie ma cackania się i ściemniania. Mam prawo to rządam
W poprzendich klinikach badania miałam do 2 godzin max przed wizyta a na wizycie już były, zeby wiedziec co dalej. Jakieś nieogarnięte mają to laboratorium Cieszę że jestem świadoma i pośiadam wiedzę i doświadczenie bo tak to masakra. Schemat leczenia bez poparcia niczym
@ sie rozkręca, wymrożone miejsca wogóle nie dolega więc jest okJutro pierwsze kucie
W poprzendich klinikach badania miałam do 2 godzin max przed wizyta a na wizycie już były, zeby wiedziec co dalej. Jakieś nieogarnięte mają to laboratorium Cieszę że jestem świadoma i pośiadam wiedzę i doświadczenie bo tak to masakra. Schemat leczenia bez poparcia niczym
@ sie rozkręca, wymrożone miejsca wogóle nie dolega więc jest okJutro pierwsze kucie