reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny kochane przepraszam, że nie w temacie (możecie mnie skrzyczeć nawet) ale potrzebuję Waszej pomocy. Na moim osiedlu (w opuszczonym domu obok naszego) okociła się kotka, jest 5 maleństw do oddania w dobre ręce (było 6, ale jednego zagryzł pies ). Proszę popytajcie czy ktoś nie chciałby małego kociaka. A może któraś z Was ma dobre serduszko i przygarnie? Jakby coś zdjęcia mogę wysłać na maila. Jeszcze raz przepraszam, że zaśmiecam forum, ale dla mnie to ważna sprawa.

reklama
Blueskye to rzeczywiście kpiny jakieś. Ale lawendowy ma rację, w laboratorium powinni Ci bez problemu wydać jeszcze raz wyniki (mnie się Pani zawsze pytała ile kopii potrzebuję). A na przyszłość sama wszystko kseruj od razu, ja tak robię oryginałów im nie dawaj bo gubią notorycznie.

Goniab ja jeździłam na pobranie krwi do Bydgoszczy (zawsze sobie przy okazji wskoczyłam do koleżanki na kawkę :) i tam jest spoko, Panie obeznane w temacie i laboratorium jest na miejscu. W Inie odbierałam tylko wyniki, widać te oddziały w Inie to jakieś nie teges ;-) A kartę z dostępem do wyników na necie dostałaś chociaż?

Dziewczyny kochane przepraszam, że nie w temacie (możecie mnie skrzyczeć nawet) ale potrzebuję Waszej pomocy. Na moim osiedlu (w opuszczonym domu obok naszego) okociła się kotka, jest 5 maleństw do oddania w dobre ręce (było 6, ale jednego zagryzł pies ). Proszę popytajcie czy ktoś nie chciałby małego kociaka. A może któraś z Was ma dobre serduszko i przygarnie? Jakby coś zdjęcia mogę wysłać na maila. Jeszcze raz przepraszam, że zaśmiecam forum, ale dla mnie to ważna sprawa.

Agnella niestety nie pomogę, mam psiura czubka:)

Angella tak, dostałam, mam nadzieję że nie zginą moje wyniki jak u Blueskye ;/

w Gamecie honorują kserokopie dok. mogą Ci skserować panie w recepcji (aczkolwiek ta młoda blondynka była zadziwiona jak ją o to poprosiłam ;) jednak jeśli masz możliwość to sobie skseruj w domu, będziesz miała gwarancję, że nic Ci nie zaginie

reklama
Do góry