reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Donoszę wszem i wobec że @ przyszła:-) Ale że dopiero dała ślad koło 20 czyli zastrzyk wezmę chyba w czwartek rano i kontrola wypadnie mi w poniedziałek. Czyli wszystko ok:-)
Zamrożenie kłykcin w ogóle nie daje mi się we znaki, nawet dyskomfort przeszedł, oby tylko znikły:sorry:

Dziękuję wam za ciepłe słówka:-)
Mam tylko nadzieję,że to nie będą puste jajca.
Gizas-dziękuję ci za podpowiedź z tym piciem wody.Powoli brakuje mi miejsc na klucia ale to nic jak co to mam jeszcze uda he he :-)
Kurczę,że ja zapomniałam lekarza spytać czy wyniki były ok

Tak kochana 1dc wypada ci jutro gdyż @ przyszła około 20 :tak:
Już niedługo zaczynasz stymulkę :-)Wszystkie będziemy takie kuuuuuurki nośne :-)

Dziewczyny czy któraś z was orientuje się ile powinien wynieść estradiol przy stymulacji czy wysoki czy też niski?Mi się wydaję,że wysoki ale mogę się mylić :tak:

Angella ja dopiero zaczynam....22 sierpnia mam pierwsza wizyte,wiec jestem jeszcze zielona w temacie:-[ czytam Was i jestem troche przerazona :-[ Nie wiem czy wybralam dobra klinike i lekarza...a Ty jestes zadowolona?

reklama
Do góry