reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kwiatuszek nie masz podanych norm z boku? W którym dc badałaś? Ja mam wartość referencyjną podaną taką, może to Cię uspokoi:
  • faza folikular 3,5-12,5
  • faza owulac 4,7-21,5
  • faza lutealna 1,7-7,7
  • menopauza 25,8-134,8

Agusiapela ty nasz kurko niosko:) tyle jajec
dziewczyny zastanawiam sie nad tą ilością komórek, mozna zaplodnic 6 aa resztę na swój koszt zagrozić, hmmmm a potem jak je odwrócą to trzeba je zaplodnic no nie? I jak wtedy wyglada koszt, czy któraś sie orientuje co i jak? Pamietajmy ze z tych 6 nie wszystkie muszą sie zaplodnic i ładnie rozwijać i np zostanie nam 1 albo wcale, kurcże to jest zagwostka...

Hej dziewczyny :) Można się dołączyć? Oczywiście mam ten sam problem co Wy - BRAK CIĄŻY;/ Jestem umówiona na koniec sierpnia do dr Cz. w Gamecie w Gdyni, czy któraś z Was zakwalifikowała się w tej klinice?

Genna masz racje do tego problemu o nie wiem jak to wygląda, bo co jeśli sie ma 12 komórek, 6 dadzą do zapłodnienia 6 od razu do mrożenia, ale przeciez to procedura ivf jest najdroższa i kosztuje 4000 a isci 4800 zł bynajmniej w mojej klinice:baffled:
Witaj Gonia życzę powodzenia i w szybkim czasie piękne bety:tak:
Agusia wiedziałam że będzie miec dużo pęcherzyków, przy takim AMH to było pewne. Pij minimum 2 litry wody dziennie, zapobiegawczo pezed hiperką

Ja @ jeszcze nie mam:sorry:Ale jutro już się pewnie pojawi

Hej dziewczyny :) Można się dołączyć? Oczywiście mam ten sam problem co Wy - BRAK CIĄŻY;/ Jestem umówiona na koniec sierpnia do dr Cz. w Gamecie w Gdyni, czy któraś z Was zakwalifikowała się w tej klinice?

Witaj Gonia:happy: jest tu kilka dziewczyn, z tego co pamietam agnella chyba, smerfeta.....i nie wiem czy któraś jeszcze.....dziewczynki pomóżcie:)....proponuje w sygnaturze napisać ktora gdzie startuje:) bo ja to chyba mam skleroze 3mam kciuki za wizytę:)

reklama
Witaj Goniab83! Ja zakwalifikowałam się na ivf w Gamecie u dr Skw, też jestem z kuj-pom i w dodatku (chyba) mam prawie tyle lat co Ty (jestem rocznik 82). Ale się Cieszę, że do nas zawitałaś :-)

Do góry