reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW u mnie bez wiekszych zmian poza tym, że piersi znowu zaczęły boleć. Sama nie wiem czy to dobrze, bo robię sobie na nowo nadzieję. Bóle jak na okres raz mniejsze, raz większe. Bardziej dokuczają wieczorami. A jak u Ciebie? Jutro betka, tak? :-)

U mnie też bez większych zmian. Piersi jakby pelniejsze i trochę bolą, ale tak mam już od punkcji jak biorę luteine i duphaston. Brzuch delikatnie jak na @, no i trochę bolą plecy. A od myślenia i zamartwiania glowa pęka :-( jutro bhcg i będzie wszystko jasne. Boże, jak ja bym chciała żeby się udało!!!

DW zazdroszczę Ci, że już jutro będzisz wiedzieć. Ta niepewność mnie wykańcza. Będę trzymać za Ciebie, a raczej za Was kciuki ;-) Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii i oczywiście napisz jutro o wyniku :-)

Cześć Karusia.

Ja jestem dopiero co po stymulacji i transferze i też miałam Menopur i powiem Ci że cała stymulacja trwała 8 dni i pobrali mi 8 komórek, byszły 4 zarodki jedeł włozyli i do blastki zostały dwa i poszły na zimowisko a ja u tych samych doktorów co ty. A który to dzień stymulacji Twój be estradiol troszkę niski jak na punkcję.

dziś będzie 8 zastrzyk z menopuru i chyba już 20 gonapeptylu.

U mnie też bez większych zmian. Piersi jakby pelniejsze i trochę bolą, ale tak mam już od punkcji jak biorę luteine i duphaston. Brzuch delikatnie jak na @, no i trochę bolą plecy. A od myślenia i zamartwiania glowa pęka :-( jutro bhcg i będzie wszystko jasne. Boże, jak ja bym chciała żeby się udało!!!

Kochaniutka trzymam kciuki jutro &&&&... A powiedz mi czy przy Twoim nicku te cyferki 87 to rok urodzenia?? Jeśli tak to jesteśmy w tym samym wieku ;-).

Karusia to faktycznie dziwna sytuacja :szok: Przecież poprzednio miałaś 7 kumulusów (specjalnie spojrzałam na pierwszą stronę bo nie pamiętam, by któraś miała takie problemy). Jeśli faktycznie leki trafione to cholery można dostać, przecież to taka kasa! :wściekła/y: Ale też niestety jesteśmy różne, mamy różne AMH i FSH, ogólny stan zdrowia... dlatego różnie się stymulujemy... no i może masz teraz inne leki do stymulacji? Ja miałam do ivf menopur, na którym słabo się stymulowałam, a do iui brałam Gonal, po którym przy tyci dawkach miałam super wyniki

Montana gratuluje pięknych zarodeczków!!!
DW to kciuki jutro zmierzają w Twoją stronę&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już nie mogę się doczekać środy bo mamy wizytę u genetyka a później u gina. W końcu dowiem się co dalej i kiedy to dalej nastąpi

reklama
Montana, tak to mój rocznik:-) dziękuję za wsparcie dziewczynki, przyda się! !! Choć wcale mi się nie spieszy do testowania, chyba wolę tę niepewność :-) oj będę jutro wyć jak bobr, oby ze szczęścia!

Do góry