kasik36
Fanka BB :)
Montana super wieści :-)
Karusia skąd masz takie info, że żadnej dziewczynie nie podrosły pęcherzyki, od doktorka?
Karusia skąd masz takie info, że żadnej dziewczynie nie podrosły pęcherzyki, od doktorka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Karusia.
Ja jestem dopiero co po stymulacji i transferze i też miałam Menopur i powiem Ci że cała stymulacja trwała 8 dni i pobrali mi 8 komórek, byszły 4 zarodki jedeł włozyli i do blastki zostały dwa i poszły na zimowisko a ja u tych samych doktorów co ty. A który to dzień stymulacji Twój be estradiol troszkę niski jak na punkcję.
Montana super wieści :-)
Dzwonił lekarz, dziś w 3 dobie mam 5
zarodków <jupi> :-),w środę mam transfer blastocysty. Mam być o 8:10 z pełnym pęcherzem, ale się cieszę.
U mnie też bez większych zmian. Piersi jakby pelniejsze i trochę bolą, ale tak mam już od punkcji jak biorę luteine i duphaston. Brzuch delikatnie jak na @, no i trochę bolą plecy. A od myślenia i zamartwiania glowa pęka :-( jutro bhcg i będzie wszystko jasne. Boże, jak ja bym chciała żeby się udało!!!