reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hejka!
Kasik, mi doktorek zalecił brać 25 mg DHEA, ale co jakiś czas wezmę sobie więcej :tak:

Co do grupy krwi, to dałam ksero wypisu ze szpitala z określoną grupą krwi i to wystarczyło. Mąż ma książeczkę krwiodawcy i chyba też ją pokazywał, ale nie jestem już pewna... coś mnie pamięć zawodzi ;-)
DW testuj testuj :tak: Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam Was kochane, Dziś czekam na telefon od lekarza by potwierdzić datę transferu, dzień po punkcji było 5 zapłodnionych komórek i powiedział że prawdopodobnie transfer bedzie w środę, chce mi podac blastocystę. Troszkę się dziś stresuję, mam nadzieję że zarodeczki przetrwały weekend i rozwijały się prawidłowo.

Czarna seria .....

Byłam dziś u doktorka. Coś jest chyba nie tak z serią leków.. Wszystkie pary które dziś były ok 7 sztuk w ogóle nie podrosły nam pęcherzyki....ani ciut ciut. Moje wiec są takiej samej wielkości jak w sobotę. Dziś dokupiłam Menopur 600 plus ampułkę 75. Koszt 1310zł Przekroczyliśmy już zatem 4000. Zwiększam już dziś dawkę z 225 na 300.
Wyniki :
Estradiol 507,4
i progesteron 0,64.

Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie ok:/

Z kasy się już wycyckaliśmy :/

Witam Was kochane, Dziś czekam na telefon od lekarza by potwierdzić datę transferu, dzień po punkcji było 5 zapłodnionych komórek i powiedział że prawdopodobnie transfer bedzie w środę, chce mi podac blastocystę. Troszkę się dziś stresuję, mam nadzieję że zarodeczki przetrwały weekend i rozwijały się prawidłowo.

Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie ma co się stresować :) Trzymam mocno &&&

Cześć Karusia.

Ja jestem dopiero co po stymulacji i transferze i też miałam Menopur i powiem Ci że cała stymulacja trwała 8 dni i pobrali mi 8 komórek, byszły 4 zarodki jedeł włozyli i do blastki zostały dwa i poszły na zimowisko a ja u tych samych doktorów co ty. A który to dzień stymulacji Twój be estradiol troszkę niski jak na punkcję.

reklama
Montana, gratuluję, oby zostało ich jak najwięcej :-)
Majkaaaaa85, jak się czujesz? Jakoś cicho na forum :-D

Do góry