reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej!
Gizas jak się dziś czujesz? Coś jeszcze boli? Jesteś już w domu? Ja się zraziłam do długiego protokołu ale mam nadzieję, że u Ciebie zadziała. Z resztą co ja mogę wiedzieć, przecież nie wiem co będzie u mnie po krótkim protokole ;-)

Montana gratuluję zarodeczków! Na pewno większość zostanie z Tobą! A przecież jest szansa że wszystkie zostaną i będzie duża rodzinka :-D

DHEA biorę w dawce 25 mg ale może też zwiększe i co drugi dzień będę brała po dwie tabletki. Tylko nie wiem czy dwie na raz :-)

Majkaaaaa85 mnie piersi nadal bolą, od czasu do czasu pobolewa brzuch, w dzień jestem senna, nocą spać nie mogę. Martwię się:'( ogólnie nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy. ..a dziś idę na imprezę. Tyle, że nie potrafię myśleć o niczym innym:-( a pewnie gdybym nic a nic nie czuła, to też bym się stresowala. Nie wiem, co lepsze? Cienki Bolek ze mnie;-) za baaaardzo chcę by tym razem się udało. Choć myślę, że te 'objawy' to wynik leków, więc nie można się nimi sugerować?

DW87 tez myslalam, że wszystkie dolegliwości spowodowane sa lekami, ale chyba jednak tak nie jest skoro u mnie ustapiły. Sama juz nie wiem co myśleć...Samopoczucie mam podobne do Twojego, oprócz tego zrobiłam się strasznie nerwowa.Bądź dobrej myśli DW skoro "objawy" się utrzymują. Życzę Ci, abyś na imprezie dobrze sie bawiła i zapomniała chociaz na chwile o tym wszystkim :-)

Majkaaaaa85 dziękuję za pocieszenie; ) postaram się nie myśleć tyle i choć trochę się odstresowac, mój mąż też widzę, że ma mnie dość, tych moich humorow ;-)

reklama
Witam Was wieczornie :-) mam pytanko odnośnie refundacji, czy badania potrzebne do in vitro są refundowane? mam na myśli badania z krwi np. AMH ? proszę o odpowiedź
dziękuję i pozdrawiam

Do góry