reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Przy niskim AMH wskazany jest krótki protokół, przy endometriozie długi. U mnie przy wcześniejszych krótkich protokołach jeśli chodzi o ilośc komórek to była względna, endo było super, estradiol też więc nie ma sensu stosować estrofemu w moim przypadku. Dlatego decyzja odnośnie długiego protokołu:sorry2: Trochę się to wydłuży w czasie, bo @ będę mieć za +- 3 tyg, później 3 tyg antyków plus oczekiwanie na @ z 4-5 dni i chyba dopiero stymulacja ale jestem zielona w przypadku długiego protokołu. Więc może któraś mi powie ile to trwa w czasie:baffled:
Czuję sie teraz ok, ale po bolał mnie brzuch i dostałam dodatkową kroplówkę przeciwbólową, plamię jeszcze ale czuję się ok. Z histero też nie wyszło nic złego. Ale jednak śluzówka złuszcza się za szybko po ivf i stąd decyzja o długim protokole. Odebrałam dziś wynik TSH i mam 1,66

Majkaaaaa85 dziś tak jak i wczoraj raz czuję coś delikatnie podobnego jak przed @ a raz zupełnie nic. Nie wiem, czy to dobry znak, czy nie? Oszalec można z niepokoju:( a Ty jak się czujesz?

No to dzwonił mój doktorek ;-), pytał jak się czuję po wczorajszej punkcji... Powiedział, że na tą chwilę mamy 5 ładnych zarodków :-). Wiem,że nie ma co się nastawiać bo różnie bywa z tymi zarodeczkami, ale cieszę się bardzo. W ogóle jestem pod wrażeniem kliniki w Opolu, we Wrocławiu wcześniej tego nie doświadczyłam... Życzę miłego dnia wszystkim dziewczynkom ;)

Montana ... gratuluję maluszków :)

My wróciliśmy właśnie z pierwszego w tym cyklu monitoringu. Melduję iż po mojej prawej stronie znajdują się cztery pęcherzyki o wymiarach ok 13,13,12,12 oraz po lewej 5 sztuk o wym 13,13,12,12,11 Endo 7,8. W Poniedziałek kolejna wizyta plus badania estradiolu i progesteronu :)

reklama
Do góry