smerfeta
Fanka BB :)
Józwa 'tabelka' to pierwsza strona tego wątku a budzik pewnie się przyda ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze robilam w pt badania na wirusy HIV, HCV , cytomegalie w p/IGM i chlamydie P/IGM, teraz w piatek mam wizyte przed miesiaczka bo mniej wiecej w pn ja dostane i dzwonilam do labu to chyba nie zdaza zrobic chlamydii , a tak mi zalezalo na tej wizycie, bo mialam dostac juz stymulacje, a teraz sama nie wiem czy warto jechac w pt do kliniki nie majac jednego wyniku, bo reszta bedzie. Ehh a juz urlop w pracy zalatwilam. jestem w kropce... najgorsze ze trzeba bedzie czekac w takim razie az miesiac do kolejnej miesiaczki by zaczac stymulke.
cześć dziewczyny, mam pytanie, czy przed rozpoczęciem stymulacji można brać jakieś leki? Głównie chodzi mi o przeziębienie. Jestem chora i nie mogę od kilku dni sobie z tym poradzić, a nie wiem czy można brać coś w stylu aspiryny itp. 13.01 mam zrobić badania z krwi i boję się, że coś może mieć na to wpływ i wyniki będą kiepskie.
józwa kochana to teraz 3mam kciuki za maleństwa i bierz relanium jak doktor kazał to dla waszego dobra
józwa uzupełniam tabelke wiec mnie popraw jak coś źle wpisałam