reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

smerfeta nic straconego, masz szansę się zrewanżować :-)
Ta nowa siedziba jest niby niedaleko obecnej ale okolica już się robi trochę mało ciekawa :baffled: Budynek za wielki z zewnątrz nie jest więc wątpię że będziemy błądzić ;-) chociaż miejsca na pewno będzie więcej niż obecnie - może przynajmniej skończy się ścisk, tym bardziej że ja zawsze czekając do mojego doktorka spędzam godziny w poczekalni, nie wiem jak on to robi ale ma zawsze największe opóźnienia :-D

A z tymi zarodeczkami to tak jak mój dr. mówi - nigdy nie wiesz co siedzi w środku; to że są jest już sukcesem ale druga połowa powodzenia to to czego nie widać - dlatego czasami 1 wystarcza a czasami 4 czy 5 to też za mało ....

reklama
smerfeta nic straconego, masz szansę się zrewanżować
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

oj oby oby, już chciałabym mieć tą drugą próbę za sobą bo ciekawa jestem jakie będą wyniki stymulacji krótkim protokołem
A u mojego doktorka jest różnie, raz są spore opóźnienia a innym razem prosi wręcz przed czasem. Ale to czekanie w ciasnej poczekalni to nic fajnego, trzeba uważać by inni nie deptali Ci po palcach ;-)

Jak to jakie będą wyniki stymulacji :wściekła/y:- wiadomo że dobre!, poprawią co się poprawić da i musi być lepszy efekt :-)

A z tą ciasnotą to pół biedy ale jak nie mają miejsca aby umieścić dziewczyny po punkcji i odpoczywają w gabinetach lekarzy zamiast na oddzielonej od reszty Kliniki części :szok: Wiem że maja tylko 3 miejsca a często muszą danego dnia zrobić więcej punkcji ale jest to zapewne mało komfortowe dla takich pacjentek ... Całe szczęście że nigdy nie odniosłam wrażenia że brak przestrzeni w jakikolwiek sposób wpływa na jakość ich usług ;-) a to przecież najważniejsze :tak:

To prawda, mimo ciasnoty jestem zadowolona z tej kliniki. Ja właśnie leżałam w pokoju dr Skw po punkcji :happy2: ale ciągle ktoś z personelu mnie odwiedzał, mój mąż ze mną siedział i mój doktor co chwile przychodził zdawać mi raport i przedstawiał dalszy plan. Poza tym, często dziewczyny mówiły o niemiłej obsłudze na recepcji w innych klinikach a mi nigdy to się nie przytrafiło, wręcz Panie znają mnie z nazwiska ;-) często coś się pożartuje... no i oby tak dalej. Ależ reklama co? ;-) Mam nadzieję, że jak klinika się rozrośnie to personel nie przestanie być taki ludzki

Dokładnie, ja też mam takie odczucia. Ale tak jak piszesz zobaczymy co dalej - nowej miejsce to pewnie nowi lekarze/pielęgniarki/położne itd. a wszytko zawsze sprowadza się do człowieka ;-)

A po tej punkcji leżenie w gabinecie ma w sumie swoje plusy - ja pamiętam że była przekonana że moja druga połowa będzie mogła być ze mną, później okazało się że jest tylko 1 pokój i 3 osoby i nie ma takiej możliwości - strasznie mi tego brakowało :-( Ciekawe czy w nowym miejscu przemyśleli sprawę ;-)

Kochane ... życzę każdej z Was aby w nadchodzącym roku odnalazła w sobie siłę i nadzieję ...

Tym które są blisko celu alby ciąża minęła w spokoju i radości gdyż każda z nas po przebytej walce na to zasługuje :tak:
Tym które szykują się dopiero do dalszej walki - alby najbliższa była tą ostatnią :tak:

Wierzę że za rok nie będziemy pamiętać o wszystkich trudach gdyż nasze serca będą przepełnione miłością do naszych maleństw
:biggrin2:

reklama
Do góry