Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki mam takie pytanie, jak mialyscie stymulacje hormonalna i szlyscie krotkim protokolem to od ktorego dnia cyklu zaczyna sie ta stymulacje. Ja mam wizyte u lekarza 10.01 juz z wynikami mam byc, a okolo 13.01 mam dostac miesiaczke. i tak sie zastanawiam czy od nowego cyklu jest szansa na stymulacje i wiadomo zabieg :-) ... Pozdrawiam wszystkie w Nowym Roku i mam nadzieje ze owocnym dla kazdej z nas :-) .
Józwa witaj - kciukasy za punkcję i transfer :-) Ja i Smerfeta zaczęłyśmy badania genetyczne, wzięłyśmy skierowanie od rodzinnego i z nim umówiłyśmy się do Invicty w Gdańsku na wizytę z nfz'tu, na razie dostałyśmy skierowanie na kariotypy. Smerfecie udało się już oddać krew bo na nfz są kolejki, my niestety mamy wizytę dopiero 11 lutego.