reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny,

ja już po wizycie - progesteron w normie, na USG wszystko OK więc 19.12 w czwartek mam na 15.00 transfer mojego blastusia!!! jupi
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Endo 9,5mm - bez szału ale to i tak mój rekordowy wynik, mam nadzieję że tyle wystarczy
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

Nie mogę uwierzyć że tym razem obyło się bez żadnej niespodzianki i komplikacji, to aż niemożliwe że to już za kilka dni
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

syl_wia86 - gratuluję, super wynik :-)

reklama
A moja stymulacja stoi pod znakiem zapytania.
Nie wiem czy wam już pisałam.
Okazało się że mam kamienie w woreczku żółciowym i być może podejdziemy do stymulacji dopiero po konsultacji z chirurgiem.jak chirurg się zgodzi na iv to wtedy może jeszcze w tym cyklu się uda. Zależy kiedy @ się zdecyduje przyjść. Tak zdecydowała dr z kliniki :(
A jak chirurg powie że worek trzeba wyciąć to muszę się pożegnać z iv na kilka mies.

Ostatnia edycja:
syl_wia gratulacje, piękna betka :)

Infinity, wreszcie się doczekałaś, na święta będziesz już miała w brzuszku blastusia :-) i podpisuję się pod tym co napisała kasik :tak:

Ja dziś powtórzyłam betę, wynik: 119,50. Doktor mówi, że ładnie przyrasta więc mu wierzę ;-) W piątek mam wizytę w Gamecie.

Ej Gonia, weź mnie nie stresuj :szok::-D:-p

Anuszka biedna, wyobrażam sobie jakie to dla Ciebie może być straszne ta niepewność i czekanie, współczuję :-(Ale trzymaj się kochana jakoś i bądź dobrej myśli do końca, może jednak będzie decyzja, że nie trzeba usuwać kamieni i że możesz podejść do ivf. Dopóki nie ma decyzji zawsze jest nadzieja... :tak:

reklama
Medalikara dzięki za info. Mogłabyś napisać jeszcze co kryje się pod określeniem 'pakiet badań' plis? Ja jutro idę do genetyka na NFZ i zastanawiam się co z tego będzie bo nie mam papierów z przeprowadzonego ivf, może 'na gębę' uwierzy :-/ Ciekawe też czy zleci nam jakieś badania na NFZ, choćby kariotypy... No i co ewentualnie mogłaby mi doktor genetyk zlecić? Nie mam zielonego pojęcia i nie wiem czego oczekiwać... Myślałam że tylko kariotypy

Do góry