reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kurczę a na mamazone w filmiku pokazali, że serduszko zaczyna bić już w 22 dniu i że już można je usłyszeć na usg. Wydawało mi się to dziwne, że tak szybko ale się napaliłam, bo chciałabym już mieć tę pewność, że serduszko bije. No ale cóż poczekamy. Co robić, innego wyjścia nie ma :tak:

kurczę a na mamazone w filmiku pokazali, że serduszko zaczyna bić już w 22 dniu i że już można je usłyszeć na usg. Wydawało mi się to dziwne, że tak szybko ale się napaliłam, bo chciałabym już mieć tę pewność, że serduszko bije. No ale cóż poczekamy. Co robić, innego wyjścia nie ma :tak:

ANGELLA-ja dziś byłam na 1 USG i widziałam pęcherzyk wraz z zarodeczkiem a na serduszko jest jeszcze za wcześnie.Dziś jest mój 22dpt,według obliczeń lekarza to 5tc.Lekarz mi wytłumaczył,że liczy się od pierwszego dnia ostatniej dmiesiączki ja swoją ostatnią miałam 02.11 a dziś jest 13.12 czyli 5tc jak znalazł :-D USG dzisiejsze również wykazało 5tc.Poplakalam się dzisiaj jak zobaczyłam mój skarb na monitorze.Chciałabym już usłyszeć bicie serduszka bo ta obawa mnie dobija ale wierzę w to,że będzie dobrze :-D
Trzymam za was dziewczyny kciuki i przesyłam kolejną falę fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agusiapella, ślicznie, cieszę się, że u Was wszystko dobrze i że widziałaś maleństwo. Moja wizyta też wypadnie tak na 21-22 dpt to może chociaż pęcherzyk zobaczę :-)

Napewno będziesz widziała już pęcherzyk z pięknym zarodeczkiem w środku :-D To wyczekiwanie jest najgorsze bo ten czas się strasznie dłuży.Ach Ale cóż zrobić trzeba być cierpliwym i być dobrej myśli :-D

Hej... Dzięki wszystkim za posty o hiperce;)Ogólnie brzuch chyba trochę się zwiększył, a doktorek nic nie mówił o wrażeniu i mierzeniu... Ale bólu i duszności nie ma... To póki co woda i białko i wystarczy bez służby zdrowia?? Mam nadzieję bo do niedzieli poza domem

Hej... Dzięki wszystkim za posty o hiperce;)Ogólnie brzuch chyba trochę się zwiększył, a doktorek nic nie mówił o wrażeniu i mierzeniu... Ale bólu i duszności nie ma... To póki co woda i białko i wystarczy bez służby zdrowia?? Mam nadzieję bo do niedzieli poza domem

Skoro nie masz duszności i bólu to jest oki. Ale dla własnego dobra waż się i mierz sobie brzuszek, nie zaszkodzi. Powodzonka :-)

Dziewczyny powtórzyłam dzisiaj bete. Wzrosła przez 48 h z 80 do 300. W sumie zmartwiłam się, że tak dużo, ale moja lekarka napisała smsa, że to super więc chyba należy się cieszyć :) A tak się bałam. Za tydzień wizyta :)

reklama
Sylwia gratuluję mamusiu :tak::-):tak:Zdradź nam co poprawiło tak wyniki M bo pamiętam, że właśnie dlatego zdecydowaliście się na naturalsa. Byłaś stymulowana lametą, nie znam tego leku :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry