genna
Fanka BB :)
agnella do serduszka to jeszcze niestety dłuższa droga, na razie zobaczysz pęcherzyk ciążowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurczę a na mamazone w filmiku pokazali, że serduszko zaczyna bić już w 22 dniu i że już można je usłyszeć na usg. Wydawało mi się to dziwne, że tak szybko ale się napaliłam, bo chciałabym już mieć tę pewność, że serduszko bije. No ale cóż poczekamy. Co robić, innego wyjścia nie ma
Agusiapella, ślicznie, cieszę się, że u Was wszystko dobrze i że widziałaś maleństwo. Moja wizyta też wypadnie tak na 21-22 dpt to może chociaż pęcherzyk zobaczę :-)
Hej... Dzięki wszystkim za posty o hiperceOgólnie brzuch chyba trochę się zwiększył, a doktorek nic nie mówił o wrażeniu i mierzeniu... Ale bólu i duszności nie ma... To póki co woda i białko i wystarczy bez służby zdrowia?? Mam nadzieję bo do niedzieli poza domem