Agusiapela
Fanka BB :)
Agusiapela ja też czytałam w regulaminie, że to lekarze z danej kliniki podejmują decyzję o zakwalifikowaniu pary do programu a nie Ministerstwo więc myślę sobie (i mam wielką nadzieję), że to rzeczywiście tylko i wyłącznie formalność. No tak nam zresztą dr powiedział, że to tylko formalność to potwierdzenie.
Czyli co dziewczyny, mówicie żeby zwrócić się do kliniki o zwrot kasy? Kurcze dopiero początek a już tyle "błędów" z ich strony, tego się właśnie obawiałam, że jak nasi kochani rządzący coś załatwiają to zaraz masa nieporozumień i problemów. Ale cóż, trzeba się spiąć i zawalczyć, wyszarpać to co nam się należy (w końcu każda z nas płaci/ła składki zdrowotne!).
Ja bym na pewno żądała zwrotu gotówki bo za te pieniążki mam już zastrzyk potrzebny do stymulacji ale decyzja należy do ciebie :-) W regulaminie pisze czarno na białym,że po kwalifikacji klinika niema prawa pobierać od pacjentów żadnych pieniędzy a oni i tak pobierają naruszają po prostu regulamin a jak się tego nie będzie zgłaszać i nie będziemy walczyć o swoje to będzie tak dalej.