reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
ema51 ja byłam na chorobowym od początku stymulacji do 8dpt, ale brałam od rodzinnego, bo nie chciałam się chwalić pieczątką. Mnie po punkcji przez 3 dni pobolewał brzuch przy chodzeniu i ciut dłużej przy siusianiu, ale nie był to ból wymagający leków. Spowalniało to jednak ruchy :-) Generalnie ciężko powiedzieć, bo każdy przechodzi to inaczej. U mnie nie było żadnych komplikacji i może dlatego taki lajt, ale wiem, że niektóre dziewczyny gorzej to znoszą. Polecam jednak odpocząć parę dni.

Witam was dziewczynki :-D
GIZAS-super,że wycieczka się udała a odpoczynek należał ci się i to bardzo,teraz witaminki i powrót do walki,która zakończy się piękną wysoką betka i mocno bijacym serduszkiem czego ci życzę z całego serducha :-D
W ogóle życzę wam wszystkim kochane abyście doczekały się swojego małego cudu:-D
Ja dziś powtórzyłam betę i w 12dpt wyniosła 565:-D Martwię się tylko tym,że łapie mnie przeziębienie ale idę jutro do lekarza po jakieś lekarstwa.Przesyłam moc fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I ja łapie ~~~ pełnymi garściami!
Babeczki
Czy was wysyłali przed ivf na badania cytomegalowirusa? Bo do mnie zadzwonili z kliniki że jeszcze takie badanie muszę zrobić.
Tylko nie spytałam czy tylko ja czy eM też? Kurde no następny wydatek :banghead:

Witajcie. My dziś podpisaliśmy umowę w Gamecie kielce, w piątek wizyta kwalifikacyjna :) czy jest ktoś jeszcze z gamety kielce?

reklama
Anuszka, ja również dostałam skierowanie na badanie na tego cytomegalowirusa, oprocz tego na toxoplazmozę. Moj M nie musi zrobić. Ale coś mnie te moje wyniki się nie podobają. Wartości IgG są bardzo wysokie, zaś IgM małe, dziś idę do swojego ginka by powiedzial czy jest dobrze czy trzeba to najpierw wyleczyc. wieczorem dam znac, co powiedzial doktorek :-).

Do góry