reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Wzruszyłam się normalnie... Jaka piękna nagroda spotkała Cię za wytrwałość. ATwój mrozaczek jednak nie był taki słaby za jakiego go uważali, pokazał na co go/ją stać hihi :-) Dbaj o siebie i swojego (a może swoje) kruszynki.

A powiedz jeszcze Agusiapela, jesteś na L4 czy pracujesz? Bo ja mam bardzo stresującą pracę i obawiam się czy stres w pracy nie wpłynie negatywnie na mnie po transferze, dlatego zastanawiam się nad zwolnieniem z pracy do czasu testowania...

Po transferze jak najbardziej możesz sobie wziąść L4 i musisz powiedzieć lekarzowi,że masz bardzo stresującą pracę i wolałabyś być w domku,napewno lekarz to zrozumie.

reklama
Agusiapela
Gonia
Aaaale super wiesci
Nareszcie pozytywy się tu pojawiają!
Babeczki
Będzie dobrze!
Czuje to nosem :-D razem z nadchodzącym mrozem :-D
Ema
&&& za stymulke!
Darka
Witaj ponownie. Na święta fajnie by było gdybyś zabrała malenstwo do brzuszka :-D
Agusiapela
Naprawdę mógł się podzielić?możesz mieć bliźniaki?po podaniu 1 zarodka? Fajnie,ja bym się ucieszyła :-D bo chciałabym żeby mi podali dwa zarodki ale nie wiem czy się zgodzą.
agnela
Ja też myślę tak jak ty, wolę sobie nie robić nadziei i cały czas mówię sobie że ten pierwszy raz może nie wyjść, to po tylu porażkach na wątku. Na pewno będę przeżywać jak się nie uda ale może nie tak bardzo.nie wiem. A może się ludzę.

Właśnie, wiadomo coś o refundacji za leki na stymulację?
Ktoś coś wie?
'

Anuszka-też się zdziwiłam jak to usłyszałam:-D Zapytałam panią czy może nastąpiła pomyłka w labo Ale pani mi powiedziała,że nie a sikaniec potwierdził,że ta beta jest wysoka.Jak spojrzałam na wynik to płakałam jak bóbr :-D

Witam was kochane melduję,ze dziś robiłam betę i moj wynik w 7dpt wynosi 101,5 :-D

Gratuluję :) 6 lat starań nareszcie wynagrodzone :)

Dzś na 18 mamy doktora :) Nawet sie za nim stęskniłam :-D Okazę się dziś czy w Grudniu możemy zrobic podejście nr 2 . Troszkę się obawiam bo od 16do 18 dc miałam takie dziwne brązowe plamienia -delikatne bardzo, ale jednak. Mam nadzieję, że nic mi się przez to nie pomieszało w środeczku ....Grudzień to taki wyjątkowy miesiąc, może nastrój świąteczny nam pomoże :tak:

Cudownie ostatnio się czyta forum tyle udanych akcji przywraca wiarę w cud :)

Ostatnia edycja:
Agusiapela gratulacje:)

darka bywam bywam milo ze pamieta ktos o mnie
chwilowo chyba zastuj z ivf mysle o wakacjach dopiero bo od przyszlego tyg zaczynam prace i nie chce w okresie probnym l4

reklama
Do góry