reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Fusun dzięki za info. Mąż nie miał ani morfologi robionej ani fragmentacji mimo że wiele razy o to pytałam, ale zawsze była odpowiedź że przecież wynik super, że mam się nie doszukiwać problemów. Mam pytanie jeszcze - jeśli faktycznie fragmentacja wyjdzie zła, czy jest na to jakiś ratunek? Bo przecież jeśli plemnik jest zły to nawet po wprowadzeniu go metodą ICSI komórka nie będzie się dzielić a nawet pod mikroskopem nie widać czy plemnik jest OK. Mam wrażenie że podobnie będzie jeśli zbadamy kariotypy - jeśli wynik będzie zły to i tak już koniec :-(

Cieszę się że Tobie się udało. Życzę by beta ładnie przyrastała

reklama
Fusun Gratuluję:-), dwa razy sprawdzałam czy dobrze widzę!!!!:-) Szczęśliwej ciązy życzę:tak:

GizaS kciuki i tupańce za Twoje zarodeczki, niech sie ładnie wgryzają w mamusię!!!!

Kasik powodzenia życzę:tak: i napisz co i jak, jak dojdziesz do siebie.

Smerfeta a może dziś dostaniesz telefon, że się jednak zaczęły dzielić!!!! Tego Ci z całego serca życzę!!!!!!!!!!!

Ja mialam podany zastrzyk na pekniecie pecherzykow w niedziele wieczorem a we wtorek mialam punkcje.... ja wczoraj tak dziwne sie czulam, dzwigalo mnie do gory, poszlam na noc do roboty i znow, ze bylam pare razy w wc... nad ranem przed wyjsciem do domu tak samo.... boje sie powtorki z ostatniego razu co mi sie udalo... wymioty i dzwiganie bylo jak niestety stracilam fasolke.... :( mam normalne czarne mysli.... :-:)no:

Smerfetka tule mocno....Olusia w maju miałam pobranych 8 z czego 7 się zaplodnilo a dwa 8A i 7B miałam podane w trzeciej dobie reszta przestala się rozwijać. Teraz tez bym chciała dwa. GizaS trzym kciuki za dzisiejszy transfer :)do mnie jutro ma dzwonić embriolog ok.18,trochę stresa mam...

reklama
Gizas, Kasik teraz za Was &&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia i co poszłaś na betę?
Kasik Ty dostaniesz na dupsko za czarnowidztwo, bardzo prosze myślec pozytywnie ;-)
Fusun gratulacje !!!!
Smerfeta no kurcze Ty już byłaś w ciąży, więc to może przypadek że tak się stało
Genna &&& za dobre wyniki genetyczne, mój emek miał dokładnie takie badania jak twój

Do góry