reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja mialam nr 152 :-) ale jakos to szybko poszlo...

Dzieki kochane za mile slowa.... od razu czlowieki lepiej na sercu ;-)

keki oby twoje przeczucia sie sprawdzily... bardzo ale to bardzo bym tego chciala.... :-D

Ostatnia edycja:
Witam
wszystkie obecne i przyszłe mamuśki.
Pomimo, że sama nieczęsto pisze, to po kilka razy dziennie Was czytam. Ja teraz biorę antyki i czekam na rozpisanie leków, więc dopiero wtedy zasypię was pytaniami:rolleyes2:

Bardzo przeżywam każdą porażkę na wątku i zastanawiam się ile my kobiety jesteśmy w stanie znieść.

POMOCY !!! Chyba mi sie zepsul pen od Gonalu - robiłam drugi zastrzyk i nie mogłam wycisnąć do końca, stanęło mi tak na 50j, potem wyciągnęłam i wciskam i wciskam i nie leci i taka luzna ta koncowka mi sie zrobila - luzem lata.... W koncu nie wiem ile sobie wbilam dzis,wyszloby ze ok 100j. Ciekawe czy apteka przyjmie mi reklamacje na to, kurcze nei wyobrazam sobie kupowac drugiego za 1200zł !!!!!!!!! Mialyscie kiedys taka sytuacje? Ja juz 5 raz uzywam Gonalu i pierwszy raz mi sie cos takiego stalo....

smerfeta - strasznie współczuję...nie wyobrażam sobie jak się czujesz...
goniab83 - widzisz tak myślałyśmy ostatnio że krótkim:) a kiedy się @ spodziewasz??
ja już 11 dzień antyków dzisiaj, w sobotę wuzyta z rozplanowaniem leków... i nie wiem nawet...zaczyna się od razu stymulację po antykach czy jakąś przerwę się robi??zielona jestem nadal - mimo że tyle się człowiek stara tego na doczytywać i dopytywać...
a nie wiecie czy czekając na... z TLC można gdzieś online obejrzeć w całości? zawsze jak szukam są tylko skróty odcinków...

trzymam kciuki za oczekujące na betę:)

Smerfeta dziękuję Ci bardzo, że w takiej chwili myślisz jeszcze o nas, to baaaaaaardzo miłe. Bozia MUSI Ci to wynagrodzić kochana i jutro dostaniesz telefon z kliniki, że się udało :tak:
Wiecie dziewczyny bałam się narkozy, punkcji itp. a teraz boję się już czy w ogóle do niej dojdzie, czy pęcherzyki za szybko nie popękały bo Ovitrelle wzięłam o 21:20 wczoraj, czyli 36 h przed punkcją. Doktorek przepisał Choragon i tak zalecił brać ale w klinice nie było, zresztą nawet się usieszyłam bo on jest domięśniowy więc podskórnie było mi łatwiej. Pytałam pielęgniarkę czy mam o tej samej porze wziąć co Choragon a ona na to, że w ulotce jest napisane. W domu przeczytałam ulotkę a tam, że wg wskazań lekarza. Przed IUI pamiętam, że brałam rano a wieczorem miałam IUI więc już sama nie wiem czy wzięłam ok. Jakoś nie czuję jajników a przecież powinny boleć. Czarnowidztwo mi się znowu włączyło, przepraszam :sorry:

reklama
hej,
Dr do mnie zadzwonił i powiedział że w tym roku robią tylko do nr 220 i mam zadzwonić w styczniu, a jeżeli chodzi o tabl. to mam dokończyć to opakowanie i już ich nie brać.

Do góry