reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Smerfeta to może jeszcze nie należy tracić nadziei, ja po cichutku potrzymam kciuki za Twoje komóreczki, żeby się nie obijały, tylko wzięły się do roboty. A może one czekają na mnie, jutro mam punkcję o 9:20 więc pewnie wtedy ruszą i tego Ci z całego serca życzę :tak::tak::tak:

Pełna dziewczyna nie była zaskoczona, chyba tego ode mnie oczekiwała a może po prostu nie pokazała po sobie radości :confused:

Dziewczyny przypominam, że dzisiaj na TLC o 22:30 kolejny odcinek In vitro czekając na dziecko. Dla tych którzy nie oglądali poprzedniego odcinka o godz 20:30 powtórka :biggrin2:

Olusia
a Ty chyba spokojnie już możesz iść na betę, przy zarodkach 2-3 dniowych od 8 dpt zaczyna być produkowane HCG i 11 dpt można robić już sikacza więc beta powinna być już wysoka. Na forum invitróvek mamy dzisiaj betę 84 w 6 dpt 5-dniowych zarodków :tak:

kasik pojde pojde na bete, nie wiem czy nie skusze na jutro... jednak chce wiedziec na czym stoje, bo po co brac leki jak sie nie udalo....

No to ladna beta jak juz 84 ;):-) oby moja taka byla :-)

pelna_nadziei... tak myslisz ze mam mykac na betke... ale mam stracha ze nic z tego... boje sie kolejnego rozczarowania... no ale trzeba zrobic badanie...

Smerfeta tego się w ogóle nie spodziewałam ;( az odechciewa się wszystkiego ;(
My dziś byliśmy w Gamecie, będę szła krótkim protokołem. Jak dostanę @ mam przyjechać. W tym roku robią do 220nr ;/

reklama
Dziewczyny, w takim tempie produkujecie kolejne strony forum że nie nadążam
zdziwko.gif

Smerfeta może jeszcze jest iskierka nadziei, musimy w to wierzyć
glaszcze.gif

Olusia7982 my chyba bardziej nie możemy się doczekać Twojego wyniku niż Ty sama ;-) ale to tylko dlatego że będzie pozytywny :tak:

Do góry