reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kasik na pewno bedzie tobie to wynagrodzone... dobry uczynek :-)

Smerfetka... myslami jestem z toba.... smutne to jest ze te co bardzo chca nie moga zajsc albo maja tak pod gorke a te co nie chca albo cpaja, chleja rozmrazaja sie jak kroliki.... smutne to jest.... :-(

@mika to pewnie szybciej sie zagniezdzi 5 dniowy blastus

A to tak idzie jak na pierwszej stronie? bo jesli tak to dlugo od podania 3 dniowych zarodkow

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfetka, to jedyne co pozostaje, to że komórki były nieprawidłowe albo po prostu MEGA pech... Przykro mi bardzo i nie mogę sobie wyobrazić, co czujesz po tym co przeszłaś...

Keki... to super... obys dostala piekny prezent w postaci wysokiej bety :-)

U mnie oczywisicie jak dobrze wszystko pojdzie to bede miala USG w moje urodziny i moze dostalabym piekny prezent i slyszalabym serduszko.. no ale jak wiadomo musi pojsc wszystko dobrze i musze zaciazyc :-)

Keki przydadza sie i to bardzo sie przydadza..... :-)

wlasnie kumpela podniosla mi cisnienie i brzuch zaczyna bolec... z nerwow....

Ostatnia edycja:
Kasik dr powiedział że jeszcze jutro sprawdzą co się dzieje, ale już powinny być zarodki a nic nie ma. Powiedział że to nam daje odpowiedź dlaczego nam się nie udaje, po prostu nie dochodzi do zapłodnienia. Już poprosiłam koleżankę by wskazała mi ośrodek adopcyjny do którego najlepiej się udać, może taka droga jest nam pisana

reklama
Smerfeta no w szoku jestem :no: Może o tylko pech, bo przeciez raz była ciąża pozamaciczna czyli może dojść do zapłodnienia. Kurde może jeszcze ruszą i dojdzie do zapłodnienia, tulę Cię kochana mocno
Gizas cieszę się że masz 3 zarodeczki , już najwyższa pora żeby co najmniej jeden został na całe 9 miesięcy :tak:
Kasik głowa do góry, wspaniale się zachowałaś, na pewno zostanie Ci to wynagrodzone, pewnie dziewczyna była zaskoczona
Olusia a Ty się nie denerwuj kobito, w Twoim stanie to nie wskazane ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry