Kiki dzięki za informację, tez dorwałam ta wypowiedź
Powiem Wam że bałam się że może nie zrobią mi na jutro moich wyników przez dzisiejsze święto a wizytę mam na 9 więc zrobiłam dziś odpłatnie w Częstochowie w szpitalu-zapłaciłam 100 zł, ale mam już wyniki i jestem uspokojona
Progesteron jest niższy niż z 6 ds, a dziś mam 10 ds, estradiol tez ładny, natomiast TSH mogłobybyć ciut niższe, od dziś łykam euthyrox 50 codziennie, bo tak brałam na zmianę 25/50 co drugi dzień i powinno do transferu ładnie spaść
Troche mi sie humor poprawił, ale transfer jeszcze nie przesądzony
Ciekawa jestem jakie będą wyniki z wczoraja szczególnie progesteron dzis zrobiłam badanie bez zatrzyków, więc estradiol jeszcze podrośnie Cieszę sie że taki ładny, może będe miec wiecej zarodeczków
Olusia witaj na forumJa tez z Gyncentrum, u kogo się leczysz?Bete możesz zrobic po 12 dniach, natomiast progesteron teraz możesz zbadac czy aby nie zwiększyc dawki luteiny, bo poniżej 1 powinen być do podania ovitrele
Powiem Wam że bałam się że może nie zrobią mi na jutro moich wyników przez dzisiejsze święto a wizytę mam na 9 więc zrobiłam dziś odpłatnie w Częstochowie w szpitalu-zapłaciłam 100 zł, ale mam już wyniki i jestem uspokojona
TSH | TSH | 2,000 | µIU/ml | 0,270 | 4,200 | N | Badanie wykonano testem firmy Roche metodą elektrochemiluminescencji na aparacie Cobas. |
LH | LH | 2,22 | mIU/ml | f.pęcherzykowa 2,4-12,6 f.owulacyjna 14-95,6 f.lutealna 1,0-11,4 po przekwitaniu 7,7-58,5Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas. | |||
Estradiol | Estradiol | 1586,00 | pg/ml | f.pęcherzykowa 12,5-166 f.owulacyjna 85,8-498 f.lutealna 43,8-211 po przekwitaniu 5,0-54,7 ciąża I trymestr 215 - 4300Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencji, na aparacie Cobas. | |||
Progesteron | Progesteron | 1,02 | ng/ml | f.pęcherzykowa 0,2-1,5 f.owulacyjna 0,8-3,0 f.lutealna 1,7-27 po przekwitaniu 0,1-0,8Badanie wykonano testem firmy Roche, metodą elektrochemiluminescencj |
Progesteron jest niższy niż z 6 ds, a dziś mam 10 ds, estradiol tez ładny, natomiast TSH mogłobybyć ciut niższe, od dziś łykam euthyrox 50 codziennie, bo tak brałam na zmianę 25/50 co drugi dzień i powinno do transferu ładnie spaść
Troche mi sie humor poprawił, ale transfer jeszcze nie przesądzony
Ciekawa jestem jakie będą wyniki z wczoraja szczególnie progesteron dzis zrobiłam badanie bez zatrzyków, więc estradiol jeszcze podrośnie Cieszę sie że taki ładny, może będe miec wiecej zarodeczków
Olusia witaj na forumJa tez z Gyncentrum, u kogo się leczysz?Bete możesz zrobic po 12 dniach, natomiast progesteron teraz możesz zbadac czy aby nie zwiększyc dawki luteiny, bo poniżej 1 powinen być do podania ovitrele