reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny ja jade w srode do gamety zobaczymy co mi powiedzą, po zmianie kliniki spadamy na ostatnie miejsce, na szczęście nie chemy od razu podchodzić , ale mam nadzieje ze w ostatnim tygodniu lutego będę mogła zacząć już stymulacje

reklama
Dziewczyny, nadszedł wielki czas - zaraz zaczynam stymulke i mam pytanie do tych stymulowanych GonalF? Ile płacicie za Gonal 900J a ile za Gonelpeptyl? Ja na razie u mnie najlepszą cenę znalazłam 1100zl za Gonal i chyba niecałe 300 za GOnalpeptyl 7 ampułek...
esiek poproszę info do tabelki na pierwszą strone, tzn gdzie podchodzisz?
kotuśka witaj, od ciebie też poproszę info na pierwszą strone

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja jade w srode do gamety zobaczymy co mi powiedzą, po zmianie kliniki spadamy na ostatnie miejsce, na szczęście nie chemy od razu podchodzić , ale mam nadzieje ze w ostatnim tygodniu lutego będę mogła zacząć już stymulacje

Jeśli spadasz na koniec kolejki to według tego co mówił dr.Cz to szykuj się na późną wiosnę. Aczkolwiek w grudniu jak przeliczą kasę to będzie dokładnie wiadomo jak z przyszłym rokiem.
A powiedz mi czemu przenosisz się z Invimedu ? Ja się zastanawiałam czy tam nie podchodzić, bo terminy lepsze, ale jakoś gameta do mnie bardziej przemawia. Tak wiec poproszę o wpisanie na 1 stronce gameta Gdynia. Dzięki i pozdrawiam

kotuska , mój lekarz prowadzący zwolnił się z invimedu i tam już nie ma nikogo kto ma doświadczenie w in vitro, wiec nie mam zamiaru być królikiem doświadczalnym dla nich, pewnie dlatego nie mają kolejek, nie polecam podchodzeni tam

Goniab83 - tak myślę, że być może będziesz szła krótkim protokołem - co by znaczyło że stymulacja rozpoczniesz może nawet szybciej niż ja bo teraz mam miesiąc antyków i najszybciej stymulację zacznę na koniec listopada... Ogólnie idziemy pewnie według listy jedyne odchylenia mogą być spowodowane dostosowaniem się do cyklu każdej z nas... Już niedługo się dowiesz ;)

Goniab83 - tak myślę, że być może będziesz szła krótkim protokołem - co by znaczyło że stymulacja rozpoczniesz może nawet szybciej niż ja bo teraz mam miesiąc antyków i najszybciej stymulację zacznę na koniec listopada... Ogólnie idziemy pewnie według listy jedyne odchylenia mogą być spowodowane dostosowaniem się do cyklu każdej z nas... Już niedługo się dowiesz ;)

Gonia ja też obstawiam taką wersję. Ema może mieć rację. Już niedługo się dowiemy :-)

reklama
goniab83 przyznam się bez bicia że od lekarz nie dostałam inf. na temat tego czy to długi czy krótki protokół a sama tez nie dopytałam:-( tyle tylko co wyczytałam na necie i wydaje mi się że długi. Pan doktor rozrysował mi mój plan mówiąc iż przez 15 dni anty później przez 12-14 dni stymulacja później przez 12 dni następna stymulacja wtedy punkcja i od 2- 5 dni transfer. Sądzę że to długi protokół....Boje się trochę kosztów lekarstw w związku z moim amh.....

Do góry