reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny ja jade w srode do gamety zobaczymy co mi powiedzą, po zmianie kliniki spadamy na ostatnie miejsce, na szczęście nie chemy od razu podchodzić , ale mam nadzieje ze w ostatnim tygodniu lutego będę mogła zacząć już stymulacje

reklama
Dziewczyny, nadszedł wielki czas - zaraz zaczynam stymulke i mam pytanie do tych stymulowanych GonalF? Ile płacicie za Gonal 900J a ile za Gonelpeptyl? Ja na razie u mnie najlepszą cenę znalazłam 1100zl za Gonal i chyba niecałe 300 za GOnalpeptyl 7 ampułek...
esiek poproszę info do tabelki na pierwszą strone, tzn gdzie podchodzisz?
kotuśka witaj, od ciebie też poproszę info na pierwszą strone

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja jade w srode do gamety zobaczymy co mi powiedzą, po zmianie kliniki spadamy na ostatnie miejsce, na szczęście nie chemy od razu podchodzić , ale mam nadzieje ze w ostatnim tygodniu lutego będę mogła zacząć już stymulacje

Jeśli spadasz na koniec kolejki to według tego co mówił dr.Cz to szykuj się na późną wiosnę. Aczkolwiek w grudniu jak przeliczą kasę to będzie dokładnie wiadomo jak z przyszłym rokiem.
A powiedz mi czemu przenosisz się z Invimedu ? Ja się zastanawiałam czy tam nie podchodzić, bo terminy lepsze, ale jakoś gameta do mnie bardziej przemawia. Tak wiec poproszę o wpisanie na 1 stronce gameta Gdynia. Dzięki i pozdrawiam

kotuska , mój lekarz prowadzący zwolnił się z invimedu i tam już nie ma nikogo kto ma doświadczenie w in vitro, wiec nie mam zamiaru być królikiem doświadczalnym dla nich, pewnie dlatego nie mają kolejek, nie polecam podchodzeni tam

Goniab83 - tak myślę, że być może będziesz szła krótkim protokołem - co by znaczyło że stymulacja rozpoczniesz może nawet szybciej niż ja bo teraz mam miesiąc antyków i najszybciej stymulację zacznę na koniec listopada... Ogólnie idziemy pewnie według listy jedyne odchylenia mogą być spowodowane dostosowaniem się do cyklu każdej z nas... Już niedługo się dowiesz ;)

Goniab83 - tak myślę, że być może będziesz szła krótkim protokołem - co by znaczyło że stymulacja rozpoczniesz może nawet szybciej niż ja bo teraz mam miesiąc antyków i najszybciej stymulację zacznę na koniec listopada... Ogólnie idziemy pewnie według listy jedyne odchylenia mogą być spowodowane dostosowaniem się do cyklu każdej z nas... Już niedługo się dowiesz ;)

Gonia ja też obstawiam taką wersję. Ema może mieć rację. Już niedługo się dowiemy :-)

reklama
goniab83 przyznam się bez bicia że od lekarz nie dostałam inf. na temat tego czy to długi czy krótki protokół a sama tez nie dopytałam:-( tyle tylko co wyczytałam na necie i wydaje mi się że długi. Pan doktor rozrysował mi mój plan mówiąc iż przez 15 dni anty później przez 12-14 dni stymulacja później przez 12 dni następna stymulacja wtedy punkcja i od 2- 5 dni transfer. Sądzę że to długi protokół....Boje się trochę kosztów lekarstw w związku z moim amh.....

Do góry