reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam Was :D

ema51 a przypomnij mi jaki masz nr.?
bo ja mam 262 i tak się zastanawiam jak ona szybko się przesuwa ;)
i się nie bój bo to jest twoja najbardziej oczekiwana chwila :tak:

reklama
Hej

Nie chce Was i siebie martwić (te dziewczyny które są zakwalifikowane i czekają na swoja kolejkę) że podobno kasa się skończyła, dzisiaj w radiu o tym nawet coś mówili:(

Pod tabelka jest napisane że zostało wykorzystane 100% środków na ten rok. dlatego wszędzie o tym gadają. Od stycznia ruszają pewnie pełną parą.
Ja napewno załapie się już na nowy rok. Za późno się do tego zabrałam.
Ciekawa jestem czy spodziewali się aż takiego zainteresowania i tylu chętnych.

Aanuszka no podobno się nie spodziewali. Ja tez pewnie na ten rok się nie załapie, mam tylko nadzieję że dają pieniądze po nowym roku, a jak nie??? tyle dziewczyn straci nadzieję;(

nie no niemożliwe żeby program który miał trwać prawie 4 lata zakończył się po pół roku.
Będą środki. Przecież zapisują pacjentki na stymulki na przyszły rok. Muszą być :-D

reklama
dziewczyny trochę to dziwne....z tego wychodzi że wszystkie kliniki przez 5 miesięcy przyjęło tyle pacjentek co powinno przez 4 lata? to co oni liczyli że zrobia jeden transfer na tydz? ją teraz mam zacząć w listopadzie i jak mi powiedzą że nie mają na mnie kasy to się chyba wsciekne:

Do góry