reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Witajcie :/
Dziś mamy wizytę u doktora. Pierwszą po nie udanej próbie. Mam nadzieje że stowtrzymy nowy, skuteczny plan....
Dziś dowiedziałam się,że znajoma z pracy, która podchodziła chwilę po nas zostanie mamą. Udało im sie. Straszne to jest , ale nie potafię się cieszyć........pogrtulowałam jej serdecznie, wyszłam z łzami w oczach. Straszne to jest.JA naprawdę chcę sie cieszyć, niestety nie potrafię :/ w myslach zaraz rodzą się pytania DLACZEGO NIE JA????!?!?!??! CO ze mną jest nie tak? W czym one są lepsze? czym bardziej sobie zasłużyły??/

Wiem że nie powinnam, niestety to jest silniejsze ........

Karusia kciukasy za wizytę :tak: Nie martw się swoimi odczuciami, każda z nas tak ma, niby się cieszymy ale w duchu myślimy - dlaczego nie my ... :sorry:
Malwisia rzeczywiście dziwne rzeczy się dzieją w tej Twojej klinice ale może właśnie na przekór wszystkiemu uda się, życie potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanych okolicznościach więc głowa do góry :-)

Karusia tak już niestety jest. Nie wiadomo jak byśmy walczyły żeby w takich sytuacjach potrafić się cieszyć i nie ronić przez to łez , to nie uda nam się. Dopóki same nie będziemy miały bobasa, to będziemy zazdrościć.

Gizas dzwonić mają po południu, jak wrócą ze szpitala, bo oni maja tam do południa etat a dopiero po południu pracują w "klinice"

Kwiatuszku to ja nic już nie kumam i nie mam zielonego pojęcia jak to u mnie będzie:) profesor coś bąknął że pójdę chyba długim i kazał odezwać się 1dc cyklu:):) a nie wiem czy stymulacje zaczyna się w obojętnie jakim dc czy w określonych dniach?? o co camon?:);-)

Malwisiu kochana nie załamuj się, jeszcze jest nadzieja że coś z tych zarodków będzie :tak: jeśli się nie uda to zmienicie klinikę i będziesz w końcu mamą, nie możesz się obwiniać, to nie wasza wina że nie wyszło tylko tych partaczy. W ogóle kto dał tej "klinice" dofinansowanie? czy tam w ogóle udało się jakies ivf? W ogóle nie powinni ich dopuścić do programu

Dziewczyny, jestem po 1szym kontrolnym USG i w prawym jajniku jest kilka pęcherzyków 10mm - czy to dobry wynik na 4ds? Jak one w ogóle powinny rosnąć, tak samo jak w naturalnych cyklach?

kek8 ja w tych sprawach jestem zielona:) wydaje mi się że oki i kurcze szybko rosna....powiedz mi jak tam dzisiaj na polnej, znowu takie kolejki na usg?:) czy w miarę szybko szło?

reklama
Hej, jestem dziś po kolejnej wizycie, dostarczyłam AMH i pobrali nam krew na wirusowe sprawy. Od 2 dc zaczynam stymulke Gonalem F dawka 150j, oraz Gonadpeptyl też od 2 dc. Potem 6-7 dc USG kontrolne i jedziemy dalej. Teraz z niepokojem czekam na @ ale to jeszcze z tydzień ponad !!!

Do góry