enni
Fanka BB :)
Esiek to witaj w klubie czekających na @ żeby coś zacząć ja mam dostać 29.10 także tydzień i jeden dzień:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Keki spore te Twoje pęcherzyki jak na 4 dc. Na pewno szybciej powinny rosnąć na cyklu stymulowanym niż na naturalnym i na pewno powinno być ich więcej. Zakłada się wzrost o 2 mm na dobę więc za parę dni będziesz miała olbrzymie. Patrzę na swoją historię stymulacji i swój największy pęchol miałam w 11 dc 26 mm Ale wówczas był tylko jeden, a zazwyczaj w 8 dc przed IUI na stymulacji clo a później małą dawką Menopuru miałam po 16 mm 2-3 szt.
kek8 ja w tych sprawach jestem zielona wydaje mi się że oki i kurcze szybko rosna....powiedz mi jak tam dzisiaj na polnej, znowu takie kolejki na usg? czy w miarę szybko szło?
Keki pomyliłam skrót;-) jeżeli to 8 dzień cyklu to chyba ok. To też zależy jak długie masz cykle. Ja mam krótkie i dlatego w 8 dc moje miały zazwyczaj około 16 mm :-)