reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

genna cały czas mam plamienie jeszcze to nie jest krew tylko jakieś czarne świństwo przepraszam za szczegóły, poszłam rano zrobić betę, żeby z czystym sumieniem odstawić luteinę. Głowa mi dzisiaj pęka, pewnie przez to, że ta @ się nie może wykluć

reklama
Kachna to zaciskam kciuki żeby franca się nie rozkręciła, bo plamienie to o niczym nie świadczy :-) dziś będziesz miała wyniki?

Kwiatuszek też cicho siedzi...
jest nadzieja że dziś będa dwie wielgaśne bety :-D dziewczyny &&&&&&

genna badanie robisz najpóźniej na 2 godziny przed wizytą, na wizycie lekarz już ma wyniki i wg. nich planuje przebieg stymulacji :) po wizycie zazwyczaj się już wyniki w formie wydruku który możesz zabrać ze sobą. Dodatkowo wyniki są w internecie na stronie laboratorium (poproś przy pierwszym pobraniu o kartę z danymi - jest na niej strona i numer Klienta na tej podstawie ustawisz sobie konto w laboratorium i będziesz mogła sprawdzać sama na stronie www - wyniki przechowują kilka lat - fajna sprawa :)).

Dane do tabelki oczywiście podam jak tylko dowiem się ile się zapłodniło i ile udało się zamrozić. Na razie jestem pełna nadziei :tak:

Kwiatuszek , kachna trzymam kciuki!

Jednak nie rozpocznę jeszcze stymulki bo mam za wysokie E2, czyli przysadka nie jest jeszcze wystarczająco wyciszona :-( Mam brać przez kolejne 7 dni gonapeptyl i za tydz znowu wizyta. Teraz jeszcze czekam na anastezjologa.
Kasik mówiłam że razem ruszymy ;-)

Genna w gamecie robi się badania 2h przed wizytą i warto o tym wspomnieć gdy umawiasz się do lekarza aby panie w recepcji ustaliły taką godzinę wizyty by zdarzyć z badaniami krwi ;-)

Kwiatuszek Kachna trzymam kciuki &&&

reklama
Do góry