reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tak to z @ jest ze jam maja przyjść to nie przychodza;)
lilonka a ja nie me sie napatrzeć na twoje smerfole, cudeńka, uwielbiam to zdjęcie:)
20130726157.jpg
To moje wypasione kluseczki :-) ze specjalnymi fluidkami dla Was:tak:

Załączniki

• 20130726157.jpg
    20130726157.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 50
kluseczki jak się patrzy, kropla w krople, dobrze że mają lalki w odpowiednich kolorach bo bym nie odróżniła dziewczynki od chłopczyka:) no ale mama chyba je odróżnia :) bez zaglądania w pieluchę:p

Boję się akcją z kliniką:crazy:
Bo jak wstrzyma MZ kasę dla kliniki a a ja zaczynam za chwilę procedurę to nie będzie mnie stać na zapłacenie z włsnej kasy:zawstydzona/y:A jest takie prawdopodobieństwo:zawstydzona/y:i pójdzie tyle mojej kasy w błoto, bo nie mam 13 000 zł, a tyle mnie kosztowało ostatnie in vitro:zawstydzona/y:To samo z Blue, jak się zrobie wielkie HALO to możemy się pożegnac z dotacją a inne kliniki już mają zapisy na 2014:szok:
Wiem że to powinno być zmienione ale boje się że to pomiesza nam szyki i bedziemy z Blue jeszcze bardziej stratne:no:A my zaczynamy za tydzień, leki mamy w lodówce....

Gizas..w takich przypadkach przenosza do kliniki z pulą pieniedzy Twoją..wiec nie stoisz w kolejce jak nowa..tylko ze swoim zakwalifikowaniem się przenosisz...

sama mozesz raz sie przeniesć...

Dziewczynki ja już po wizycie i jestem padnięta.Zaczynam już stymulkę :-)
Mam krótki protokół i mam brać od 2dc MENOPUR 150 ,GONAL F 75 I ENCORTON.Zastanawia mnie to,że badanie Estradiolu oraz Progesteronu mam zrobić w 4dc a nie powinno się to robić w 2dc?Nie wiem być może mi się coś pomyliło :tak:

Agusiapel czekałam właśnie na wiadomości od ciebie:) super wieści:) a badania rób jak kazde lekarz,jest dobrze:) juz niedługo. Będziesz w ciąży:) a czy masz jakies wskazania na krótki protokół czy tak poprostu?

Genna-kochana mam brać te leki od 2dc do 4dc a encorton do 5dc bez wyciszaczy :-)jest to bardzo krótki protokół ale nie wiem jak zareaguje na tą stymulkę bo może lekarz później jeszcze coś dołożyć,dowiem się pewnie po usg.Chyba,że już nic nie dołoży.Za leki mi wyszło 1130zł.

Ale śmieszne jest to,że ja @ jeszcze nie mam jutro muszę zrobić test i jak co to betę.Moja @ zmienia sobie dni jak pory roku :-)

reklama
Zastanawiałam się nad kupnem leków od kogoś bo jest taniej lecz raczej tego nie zrobię gdyż muszą być one w lodówce a bezpieczniejsza będę jak kupię je w aptece :tak:

Do góry