kasik36
Fanka BB :)
A Smerfeta nie podchodzi w Gamecie? Tzn wiem, że planowana jest IUI ale może się z tego zrobi IVF :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja patrze wieczorem na swoje dokumenty a ja mam wynik chlamydii z 10.04.2013
Metodą IF nie stwierdzono obecności antygenu ch. trachomatis
Przeoczyłam to badania, pamiętam że dr M kazał zrobić cytologię i bakteriologię a o tym nie pamiętałam, czyli mężuś najprawdopodobnie tez jest zdrowy bo inaczej byśmy się pozarażali nawzajem
Tak czy owak badania zrobione, mają być za darmo więc kasę musza oddać a ja jestem spokojniesza że nawet jak wyniku nie będzie do przyszłwgo tyg to jest ok.
Tyle że wynik chlamydii z 2010 r mam w klasach IGg IGm a tu tylko taki opis
Gin stacjonarny nic nie poradził na moje kłykciny, odesłał do swojej żony dermatolog która miała takie "przypadki" i prawdopodobnie trzeba będzie wymrozić
Gizas- zadzwon tam jeszcze przed wizytą..bo opni kazdą kwotę omawiają..a jak pojedziesz to nie bedzie kierownika i znów bedziesz musiała czekać.a tak-wszytsko uzgadniają i wpisują na kartotekę ze pieniadze do zwrotu.
nie czekaj-tylko się dowiaduj,bo pojedziesz na wizytę to ta kasa juz Ci się przyda..a tak-będziesz musiała na nią czekać.
Agusiapiela- Gynocentrum Katowice.
mogę przesłać skan paragonu.
jeśli mozesz-to napisaj
ja się trochę boję tak napisac imiennie teraz zeby mi jakichś wstrętów klinika nie robiła
Agnella...niestety-nie odzyskasz kasy..bo tak jak napisałaś..byłaś jeszcze przed kwalifikacją