reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, czy któraś z Was podchodzi lub podchodziła do ivf w Invikcie w Gdańsku? Czy to prawda, że robią usg w 1-2 dc żeby sprawdzić ilość pęcherzyków? Gdzieś mi się to obiło o uszy, ale nie jestem pewna. Ja idę jutro, bo będę miała 2 dc i mam zacząć stymulację. Nie mogę sobie wyobrazić usg podczas @ ....
Fasun ja co prawda nie podchodziłam w invikcie, ale wiele razy miałam usg podczas miesiączki, oprostu przed wizytą skorzystaj z bidetu :) lekarze są przyzwyczajenii :p to dla nich chleb powszedni :-p

rzeczywiście ciiiiiiiisza tu jak makiem zasiał :)
kwiatek to co to za labo ze dzisiaj krew oddana a wyniki jutro wieczorem :/

reklama
Dziewczyny ja się chyba załamię byłam dziś na wizycie trzeciej już w sprawie refundacji in vitro. Torbiel znikła wszystko ładnie pięknie tylko brak leków w klinice i mam się zgłosić w styczniu masakra jakaś! Więc doktorek mi zapisał antykoncepcje i muszę czekać a jak już tak chciałam zacząć stymulacje :-( genna proszę zapisz mnie na liście solostar-invimrd Wrocław-styczeń 2014 :-( pozdrawiam wszystkie was dziewczynki :-)

Fusun ja podchodzę w Invikcie w Gdańsku i to chyba nie jest reguła. Mam być między 3 a 10 dc by rozpocząć stymulację. Przy IUI jak byłam stymulowana Menopurem (przy clo monitoring miałam dopiero 8-9 dc) to miałam badanie w 2 czy 3 dc więc w trakcie @, też byłam skrępowana ale dla lekarzy to chyba norma, bałam się nawet tych kilku kroków do fotela ale chyba ze stresu nic nie poleciało :sorry::zawstydzona/y:
Solostar to jakiś idiotyzm :wściekła/y: Przecież leki możesz kupić w aptece. Tak spokojnie przyjęłaś to do wiadomości i nie buntowałaś się?:baffled:

Ostatnia edycja:
Solostar, co za bzdura!!!!
Klinika nie może nakazać Ci, żebyś leki kupowała tylko i wyłącznie od nich. Ja też podchodziłam w Invimedzie, tylko, że w gdyńskim i dostałam receptę, bo w aptece leki były tańsze. Pamiętaj, że Ty, jako pacjent, mas prawo decydować, co i u kogo kupujesz. A jak nie będą chcieli Cię słuchać, to postrasz ich MZ. Może od razu zmienią zdanie.

reklama
Do góry