reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kwiatuszek trzymam kciuki kciuki za twoja betkę żeby była ogromna.

infiniti szkoda że dopadła cię hiperka i na swojego maluszka będziesz musiała poczekać ale wierze ze z twoich pęcherzyków będą piękne zarodki. &&&&&&&&za twoja punkcje

lawendowy ty już jutro zaczniesz 11tydzień jak ten czas leci. a jak się czujesz ? spokojnie przechodzisz ten cudowny stan?

reklama
agnella, kasik36 dzięki za słowa otuchy :) jutro się wyjaśni co tam wyrosło i czy coś z tego będzie. Mam już stracha przez punkcją i znieczuleniem :eek: Podchodzę w Gamecie w Gdyni.

No to nic się nie bój Kochana, ja też miałam punkcję w Gamecie. Zanim zdążysz się zorientować już będziesz po wszystkim. Przemiłe panie położne ładnie się tobą zajmą po punkcji, a sama punkcja też nie jest straszna, znieczulenie wspominam całkiem miło, ta chwila tuż przed "odlotem" nawet całkiem przyjemna :-) Naprawdę nie masz się czego bać, sama zobaczysz, jedynie po punkcji może Cię trochę boleć brzuch, ale da się przeżyć. POWODZENIA :-)

Malwisia, dziękuję, że pytasz. Czuje się dobrze. Od wczoraj dopadło mnie mega zmęczenie i bez drzemki popołudniowej ciężko funkcjonować. A tak poza tym, żadnych, innych objawów nie mam. Nawet nic nie przytyłam.
Ale u mnie z jedzeniem i przed ciążą było kiepsko. Po prostu nie mam uczucia głodu i jem tylko zdroworozsądkowo.

Kochana, powiedz, jak noga? Czytałam, że Ci dokucza.

Infinity, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.
Kwiatuszek, Kachna, i za Was tez mocno zaciskam kciuki.

Kwiatuszeq trzymam &&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko i wysoką betę :)
Kachna głowa do góry jeżeli to są tylko plamienia to nie martw się na zapas, a więc trzymam &&&&&&&&&&&&& za to aby wstrętna @ nie przyszła, a na wyniku żebyś ujrzała wysoką betę

Lawendowy no moja noga dokucza i to strasznie. Bez chirurga i antybiotyków się nie obyło. Już jest lepiej ale cały czas trochę boli i jest leciutko napuchnięta. Jutro mam kontrole to się dowiem co z nią dalej. A ty pracujesz jeszcze czy już na zwolnieniu??????

Dziewczynki testujące i te które mają dzisiaj punkcję, wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte.

Hej.jmam pytanko do was. Jaki jest najlepszy okres wstrzemięźliwości przed badaniami nasienia?
Niby od 3 do 5 dni ale chodzi mi o to, czy np przed tym lepiej nie ten tego przez jakiś czas czy może lepiej żeby ten tego kilka razy pod rząd i potem te 3-5 dni?
Czy 8 dni będzie ok czy może za dużo?

Ostatnia edycja:
reklama
@mika ja też pamiętam, że masz jutro ostatnią wizytę u naszego doktorka, koniecznie zdaj relację :-)

Anuszka z mojego doświadczenia powiem Ci, że mój M miał lepsze wyniki po 3 dniach wstrzemięźliwości niż po 6-7 więc chyba krócej lepiej. Częstotliwość przed chyba nie ma znaczenia, chodzi o zachowanie celibatu na kilka dni przed i tyle.

Kwiatuszek testujesz dzisiaj czy jutro?

Do góry