reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kwiatuszek trzymam kciuki kciuki za twoja betkę żeby była ogromna.

infiniti szkoda że dopadła cię hiperka i na swojego maluszka będziesz musiała poczekać ale wierze ze z twoich pęcherzyków będą piękne zarodki. &&&&&&&&za twoja punkcje

lawendowy ty już jutro zaczniesz 11tydzień jak ten czas leci. a jak się czujesz ? spokojnie przechodzisz ten cudowny stan?

reklama
agnella, kasik36 dzięki za słowa otuchy :) jutro się wyjaśni co tam wyrosło i czy coś z tego będzie. Mam już stracha przez punkcją i znieczuleniem :eek: Podchodzę w Gamecie w Gdyni.

No to nic się nie bój Kochana, ja też miałam punkcję w Gamecie. Zanim zdążysz się zorientować już będziesz po wszystkim. Przemiłe panie położne ładnie się tobą zajmą po punkcji, a sama punkcja też nie jest straszna, znieczulenie wspominam całkiem miło, ta chwila tuż przed "odlotem" nawet całkiem przyjemna :-) Naprawdę nie masz się czego bać, sama zobaczysz, jedynie po punkcji może Cię trochę boleć brzuch, ale da się przeżyć. POWODZENIA :-)

Malwisia, dziękuję, że pytasz. Czuje się dobrze. Od wczoraj dopadło mnie mega zmęczenie i bez drzemki popołudniowej ciężko funkcjonować. A tak poza tym, żadnych, innych objawów nie mam. Nawet nic nie przytyłam.
Ale u mnie z jedzeniem i przed ciążą było kiepsko. Po prostu nie mam uczucia głodu i jem tylko zdroworozsądkowo.

Kochana, powiedz, jak noga? Czytałam, że Ci dokucza.

Infinity, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień.
Kwiatuszek, Kachna, i za Was tez mocno zaciskam kciuki.

Kwiatuszeq trzymam &&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko i wysoką betę :)
Kachna głowa do góry jeżeli to są tylko plamienia to nie martw się na zapas, a więc trzymam &&&&&&&&&&&&& za to aby wstrętna @ nie przyszła, a na wyniku żebyś ujrzała wysoką betę

Lawendowy no moja noga dokucza i to strasznie. Bez chirurga i antybiotyków się nie obyło. Już jest lepiej ale cały czas trochę boli i jest leciutko napuchnięta. Jutro mam kontrole to się dowiem co z nią dalej. A ty pracujesz jeszcze czy już na zwolnieniu??????

Dziewczynki testujące i te które mają dzisiaj punkcję, wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte.

Hej.jmam pytanko do was. Jaki jest najlepszy okres wstrzemięźliwości przed badaniami nasienia?
Niby od 3 do 5 dni ale chodzi mi o to, czy np przed tym lepiej nie ten tego przez jakiś czas czy może lepiej żeby ten tego kilka razy pod rząd i potem te 3-5 dni?
Czy 8 dni będzie ok czy może za dużo?

Ostatnia edycja:
reklama
@mika ja też pamiętam, że masz jutro ostatnią wizytę u naszego doktorka, koniecznie zdaj relację :-)

Anuszka z mojego doświadczenia powiem Ci, że mój M miał lepsze wyniki po 3 dniach wstrzemięźliwości niż po 6-7 więc chyba krócej lepiej. Częstotliwość przed chyba nie ma znaczenia, chodzi o zachowanie celibatu na kilka dni przed i tyle.

Kwiatuszek testujesz dzisiaj czy jutro?

Do góry