reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Teoretycznie pracuja do 21, ja nigdy nie miałam problemów z dodzwonieniem się, może mają natlok ludzi bo godziny po pracy:baffled:
Ja jadę na 19:30 do stacjonarnego gina ze swoimi kłykcinami, może mi pomoże:sorry: Nie wiem czy nie zagadam o jakiś wymaz, bo mam lekkie upławy i dziwny zapach:baffled: wymaz miałam w kwietniu i było ok, ale ostatnio brałam tyle tych dwocipnych tabletek, sproro stresu i może się osłabił organizm:baffled:

reklama
Melduję że ok godz 16 przylazła @ , jupijajej :) jutro rano więc biegne zrobic fsh świeże i popołudniu zaczynam antyki:) dziewczyni dzisiaj liczę 1 dc , wiem że temat wałkowany , ale same wiecie ze to zawsze problem:)
Ja mam wizytę by porobic badania i rozpisać leki za tydzień w piątek , więc mam nadzieje ze wyniki , o których tak piszecie, zdążą byc przed stymulacja, dziewczyny 3mam kciuki za wasze chlamysie dziewuszki:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja patrze wieczorem na swoje dokumenty a ja mam wynik chlamydii z 10.04.2013
Metodą IF nie stwierdzono obecności antygenu ch. trachomatis:sorry:
Przeoczyłam to badania, pamiętam że dr M kazał zrobić cytologię i bakteriologię a o tym nie pamiętałam, czyli mężuś najprawdopodobnie tez jest zdrowy bo inaczej byśmy się pozarażali nawzajem:sorry:
Tak czy owak badania zrobione, mają być za darmo więc kasę musza oddać a ja jestem spokojniesza że nawet jak wyniku nie będzie do przyszłwgo tyg to jest ok.
Tyle że wynik chlamydii z 2010 r mam w klasach IGg IGm a tu tylko taki opis:baffled:
Gin stacjonarny nic nie poradził na moje kłykciny, odesłał do swojej żony dermatolog która miała takie "przypadki" i prawdopodobnie trzeba będzie wymrozić

Cześć dziewczyny!
Postanowiłam podłączyć się do wątku jako, że również zostałam zakwalifikowana do ivf z rządowym dofinansowaniem w klinice Gameta w Gdyni. Pierwsza wizyta (rejestracyjna) 12 lipca, wizyta kwalifikacyjna 26 lipca :-) Mój problem to: ponad 3 letnie starania, w międzyczasie mnóstwo badań, HSG i w końcu laparoskopia (stwierdzone niedrożne oba jajowody). Czy jest ktoś jeszcze, kto zakwalifikował się w Gamecie?

dziewczynki wklejam Wam link do forum też dotyczącego refundacji, podczytuje ich bo wiele ciekawych info można tam poczytać, chyba agusiapela tam się udziela, ja tylko poczystuje info:) dużo zamieszania było z provitą i jest tam dużo info.......... jest tez blooo która jest członkiem jakieś rady stowarzyszenia czy coś która wsół działa z ministerstwem w sprawie refundacji czy coś,(jakoś tak) generalnie dużo wie i też sama ma dzieciaczka po ivf :) więc miłej lektury :)
Wyświetl temat - refundacja IVF |

a moja szanowna @ nadal milczy, co za cholera, gdyby beta wyszła jakaś minimalna to jeszcze łudziłabym się ale <0,1 to już nie

Tak kochana udzielam się tam również :-)

Dziewczynki kochane moja @ robi mi cholernego psikusa miała być 28 a jeszcze jej niema jak nie jest potrzebna to przyłazi a jak jest to się opóźnia szlak by to trafił :wściekła/y:
Jutro mam wizytę o 20.20 i już będę wiedziała czym będę stymulowana i jaki protokół(podobno krótki)
Ja badanie na chlamydię robiłam w środę a w poniedziałek miałam już wynik.Trzymam kciukasy za was dziewczynki :-)

reklama
Agusiiapela to jak krótki to szybko pójdzie i będziesz w ciąży:)
agnella witaj:) chyba nie ma tu żadnej dziewczyny ktora podchodzi w gamecie

No cieszę się,że się tak opóźnia bo mogę zacząć od tego cyklu nie od następnego :-)Ciekawe co mi lekarz przepisze do stymulki?Ale jutro na pewno się dowiem :tak:

Do góry