czarna380
Zaangażowana w BB
lady_margot trzymam mocno kciuki za za pozytywną betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, jak będziesz miała wyniki to daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, krew oddana-wyniki po 16...
Czyli teraz najdluzsze 8 godzin przede mna....martwie sie ze nic nie wyjdzie bo w sumie to nie czuje absolutnie nic? A nawet piersi juz tylko lekko bola.no ale zobaczymy
dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki
czarna wow ale duża dawka , jak ty to tam upchniesz no ale ja ma pomóc ..... to upychajdziewczynki dzwoniła do mnie pani dr, wyniki są ok, zwiększyła jedynie dawkę progesteronu wcześniej brałam luteinę dowciapną 3*4 dziennie, a teraz mam brać 3*8 dziennie (jak ja to wszystko tam zmieszczę ), a do tego dołączyła luteinę podjęzykową 3*4, zastanawia mnie to bo na ostatniej wizycie dr mówiła że podjęzykową będę brała dopiero jak będzie ciąża, nie chce się nakręcać, przeżyłam już zbyt wiele rozczarowań, wszystko się okaże w poniedziałek na II werce
Lady margot my tu z Tobą na zawał zejdziemy, tyle godzin niepewności wiec ogromne &&&&&&&&&Oj tak, krew oddana-wyniki po 16...
Czyli teraz najdluzsze 8 godzin przede mna....martwie sie ze nic nie wyjdzie bo w sumie to nie czuje absolutnie nic? A nawet piersi juz tylko lekko bola.no ale zobaczymy
AMH jest ok zapisz się już na wizyte kwalifikacyjną, jeżeli wiesz kiedy będą wyniki twojego M to nie ma co zwlekać z wizytą !!!!!!!tak rzadko za wami nadążam bo dużo piszecie a mam mało czasu żeby was poczytać... a co dopiero odpisać
lady margot, czarna, kwiatuszeq, karusia ... teraz dla was ogromne tańce odprawiamy
ja nadal zwlekam z zapisaniem sie na kwalifikacyjna, ale robie wyniki i własnie w tej sprawie chciałabym się jeszcze dowiedzieć coś więcej od was bo zielona jestem, mam wynik AMH i wyszedł 1,9 ... chyba ok co?
a mąż na nasienie pójdzie po owu bo chcemy jeszcze próbować naturalnie cały czas...
Oj tak, krew oddana-wyniki po 16...
dziewczynki mam już wyniki pierwszej werki i bardzo mnie martwi niski poziom progesteronu jak na te dawki luteiny, którymi się szprycuję, a więc:
estradiol - 2085pg/ml
progesteron - 14,27 ng/ml
beta HCG - 2,09 mIU/ml
teraz czekam na telefon od lekarza ciekawe co on na te wyniki powie :/
dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki