reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Czarna więc od dzisiaj jesteś w ciazy i dbaj o siebie :-)
Niestety z oznaczeniami nie pomogę, to jeszcze dla mnie troszkę czarna magia:), ale kiedys krążył taki link, ja akurat wydrukowalam i tam jest napisane właśnie jak to jest z klasyfikacja zarodkow....... więc dziewuszki trzeb sie podczas i robimy doktorat z in vitro, embriologii no i ginekologii oczywiście .

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

Kasik normalnie wzruszyłam się, że tak o mnie pamiętałaś :* :* :* i smerfną koszulkę nawet otrzymałam :-D
Genna jeszcze nie miałam okazji napisać Ci czegokolwiek pocieszającego... przykro mi bardzo że tak się potoczyło i rozumiem te łzy. Dla nas starających się ten czas płynie jednak trochę inaczej bo ciągle na coś czekamy ale mimo wszystko czas zapierdziela niemiłosiernie i wierzę, że szybko uda Wam się zacząć...
Karusia, Czarna trzymam kciuki za Wasze zarodeczki, niech mocno się wgryzają &&&&&&
Kwiatuszek miałaś mieć dziś punkcję chyba??? i jak tam? i Kachna Ty też przecież... dajcie znać

a ja od jutro startuje z Gonapeptylem... a od 15.10 prawdopodobnie stymulka... ale ten czas leci, dopiero co robiłam ostatnią iui.....
Dziewczyny, czy Wy też miałyście wizytę z psychologiem w ramach ivf rządowego? chyba nie mam ochoty skorzystać z tego punktu programu, ale jeszcze mam się zastanowić :sorry2:

Kwiatuszek już doczytałam :-D a jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
Brakuje mi AMH jutro idę;) Powiedz mi jeszcze te wszystkie FSH,LH E2 jaka maja ważność? ja mam z czerwca. W przyszłym tyg. prawdopodobnie jadę na kwalifikacje;) tylko za amh będę tydzień czekac... tak już bym mogła jechać;(

Ostatnia edycja:
Ehhhhhhhhhhhh Mój Emek jutro musi pracować, więc na badania pojedziemy dopiero pod koniec października :( dlaczego zawsze musi sie zdarzyć coś, żeby man pokrzyżować plany? a tak z innej beczki słyszałyście coś na tema tego, że od 2014 być może leki do stymulacji będą refundowane? malailoncia kiedy kolejny criotransfer? dzwoniłaś do kliniki?

mmm, mąż przecież badania może zrobić gdzie możecie, nie koniecznie w Gamecie.
o lekach nie słyszałam, a wizytę mam w środę i dowiem się co dalej............. trzy kruszynki czekają....

Hej dziewczyny! zadko udzielam się na forum ale ti z braku czasu - doby,ktora powinna być dluzsza ;-) dziś mialam podglądanie i na jednym jajniku 10 a na drugim 12, więc wielkie będzie jajkobranie ! Boje się hiperstymulacji, czy ktoras z Was ma jakies dobre rady, bardzo Was prosze o jakies cenne uwagi, bo stres ogarnął mnie niesamowity.

Magdalenka, powinnaś pić duuuuuużo wody, no i zastosować dietę wysokobiałkową.
I obserwować swój organizm. Bo jeśli pojawią się jakieś objawy hiperki, to transfer powinno się przełożyć.

reklama
Enni chlamydią i całą wirusówką nie martw się, bo jeśli doktorkowi nie spodoba się ich termin ważności to zrobisz to już za kasę ministerialną. Mój dr chyba mówił że te badania są ważne 3 mies i mieliśmy robić je z M tuż przed rozpoczęciem procedury

Lawendowy, dzięki... Apropo czasu - cały czas mam w głowie słowa wielu osób po mojej ciąży pozam - "teraz to już szybko zaskoczysz"... już minęło od tego momentu ponad pół roku i nic... ale sorki za smęty, teraz chwytam się nowej drogi ;-) Korzystasz już z uroków L4? i kto teraz będzie Cię prowadził? jeździsz do doktorka na Kolbudy?

Kasik i od marca jak szybko zleciało.... i my teraz - siup - na inny wątek ;-)

Do góry