mmm...
Fanka BB :)
dziękimmm do kwalifikacji potrzebujesz badanie nasienia męża, AMH i fsh, a resztę badań, tzn wirusologie robi sie po kwalifikacji i to jest refundowane![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękimmm do kwalifikacji potrzebujesz badanie nasienia męża, AMH i fsh, a resztę badań, tzn wirusologie robi sie po kwalifikacji i to jest refundowane![]()
dziękimi lekarz zlecił i te wirusowe i AMH i FSH jednocześnie na wizycie wstępnej., Z tym, że AMH i FSH płatne, reszta refundowana. O nasieniu nic nie wspominał, może dlatego, że mamy ostatnie badania z marca a słyszałyście coś na temat refundowania leków do stymulacji?
Mówili o tym od samego początku, w 2013 miało być około 70% dopłaty od państwa ( czyli koszty procedury) a od 2014 mówili o 100% ciekawa byłam czy coś z tego faktycznie wynikło Będzie refundacja leków w in vitro? | niezalezna.plmmm nic nie słyszałam, a ty słyszałaś o refundacji leków? Byłoby fajnie gdyby chociaz cos refundowalidla tych podchadzaych z refundacji byłoby super a jeszcze lepiej dla tych którzy płaca 100%
![]()
Enni tak 6 cykli stymulowanychDzien doberek)
kwiatuszku trzymam kciuki za maluszkii za wszystkie dziewczyny które znam i nie znam.
Genna może wiesz ile trzeba mieć udokumentowanej stymulacji na spotkaniu kwalifikacyjnym? Słyszałam gdzieś że 6 czy to prawda?