reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki a mam do was takie pytanie od dnia punkcji biorę estrofem dopochwowo 3x1, natomiast od wczoraj doszła mi jeszcze luteina również dopochwowo 3 razy dziennie po 4szt, za każdym razem kiedy ją aplikuję czuję że poprzednie jeszcze się nie rozpuściły tworzą pewnego rodzaju rozpuszczony, ale zwarty czop, obawiam się czy jest wszystko w porządku :-(, czy miałyście podobną sytuację, bo zastanawiam się czy wszystkie te potrzebne związki mimo tego uwalniają się i czy nie będzie problemu na transferze

reklama
dzięki czarna
mi właśnie lekarka coś w tym stylu napisała ale na zwykłym zaświadczeniu lekarskim odręcznie.mam nadzieję że tak może być. najlepiej będzie jak zadzwonie do lekarza. dał swój nr w razie czego.

ewson13, to podajemy sobie rączki, ja też w Gamecie Kielce u dr Ziółkowskiego.
mmm... jest też w naszej klinice.
natanka,
witaj w naszym gronie, przykro mi, że pierwsze podejście miało taki finał, ale grunt, że masz siłę do walki!!!

Cześć dziewczyny! jestem tu nowa, ale czytam Was od dłuższego czasu:) ja jestem już po pierwszej stymulacji, niestety nie miałam nawet transferu, bo z 6 komóreczek zapłodniła się tylko jedna, a ze ze względu na hiperstymulacje nie mogli podać mi jej w 3 dobie, no i niestety nie przetrwał zarodek do blastusia :( byłam załamana, teraz zbieram siły do następnej stymulacji...myślałam o zmianie kliniki, ale chyba spróbujemy jeszcze raz. Nie wiem w sumie jakie były przyczyny tak kiepskiej sytuacji..lekarz mówił coś, że będzie musiał podać inne leki przy drugiej stymulacji...zobaczymy czy to coś da. Najważniejsze, żeby się nie załamywać:) cały czas za wszystkie Was trzymam mocno kciuki, żeby się udało:)
Witaj natanka , a gdzie podchodzilas do procedury no i czym byłaś stymulowana? I jakie masz AMH bo jeżeli niskie to możesz mieć mało komórek :)

Dziewczynki a mam do was takie pytanie od dnia punkcji biorę estrofem dopochwowo 3x1, natomiast od wczoraj doszła mi jeszcze luteina również dopochwowo 3 razy dziennie po 4szt, za każdym razem kiedy ją aplikuję czuję że poprzednie jeszcze się nie rozpuściły tworzą pewnego rodzaju rozpuszczony, ale zwarty czop, obawiam się czy jest wszystko w porządku :-(, czy miałyście podobną sytuację, bo zastanawiam się czy wszystkie te potrzebne związki mimo tego uwalniają się i czy nie będzie problemu na transferze
Czarna niestety nie pomogę bo ja estrofem brałam normalnie doustnie:) a przed aplikacja każdej porcji lutińusa dowcipie podmywalam sie, na szczescie tam był taki aplikator i dość głęboko wchodziło, ale zawsze cos wyleciało:p

reklama
Do góry