Karusia28
Fanka BB :)
Widziałam, nawet gdzieś na "fejsie" trafiłam na ogłoszenie o naborze do programu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja proszę o uzupełnienie mnie w tabeli, dziękuję;-)Genna witamy Cię spowrotem;-) Jak możesz to uzupełnij mi w tabelce:23.09- pobrali 17 oocytów, zapłodnili 6, 25.09 transfer 1 zarodka a ile będę miała mrozaków dowiem się dopiero w dniu bety (07.10). Dziękuję za wpis
ja też tak jak kwiatuszek mam w poniedziałek punkcję ale niestety jest ryzyko, że nie będę miała transferu w tym cyklu ponieważ mam za wysoki estradiol i jest ryzyko hiperstymulacji
szyszka spokojnie, te małe to normalna, jezeli to twoje pierwsze usg to z tej drobnicy cos tam moze jeszcze urosnac, i tez bedzie pobrane podczas punkcjigratuluje dziewczyny! zaciskam kciuki żeby wszystkie starania miały swój finał za ok. 9 miesięcyja jestem po pierwszym usg, pecherzyki rosną, naliczyłam chyba 10. W poniedziałek kolejne. Martwi mnie jedno - kiedy lekarz zliczał pecherzyki, podajac ich wielkość na koniec powiedział: " i liczne drobne" - czy tak sie normalnie dzieje czy to moze zwiastowac hiperstymulacje?