genna
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY MAM WYNIKI BETA 162 PROGESTERON 28,6 DZIŚ 10 DZIEŃ PO TRANSFERZE![]()
kochana gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beta piękna, przecież miałaś blastusia podanego wiec na pewno się udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIEWCZYNY MAM WYNIKI BETA 162 PROGESTERON 28,6 DZIŚ 10 DZIEŃ PO TRANSFERZE![]()
malwisia a gdzie kupowałaś, Bydgoszcz jest droga niestety w lekachKarusia trzymam kciuki żeby Twoja kruszynka została w Twoim brzuszku na najbliższe 9 miesięcy.
Kochana ile płaciłyście za gonal? Ja wczoraj kupilam dwa peny każdy po 300 jednostek i zapłaciłam 960 zł. Wydaje mi się że trochę drogo nas policzyli.
Ehhhh boję się jak to z nami będzie. :-( U mnie niestety nie ma takich profesjonalnych klinik, ja leczyłam się w zwykłym gabinecie ginekologicznym, gdzie nie ma komputera, karta prowadzna jest ręcznie, ja za chiny ludowe nie mogę się doczytać.... ciekawe co na to powie lekarz w klinice :-(
czarna
a powiedz mi jak te epikryzy mają wygladac. bo moja ginka nie wie jak mi to napisać. wystarczy np na zaświadczeniu lekarskim ?